Szűrési lehetőségek

Alaphelyzet
Ár:

Síkosítók

  A megfelelő síkosító kiválasztása

  A síkosítók használhatósága sokrétű. Elsősorban segítik a közösülést, ha a partner nemi szerve száraz. Ha arra gondol, hogy nincs szüksége síkosítóra, olvasson tovább!
  A legjobb példa a síkosítók szerteágazó alkalmazhatóságára a maszturbálás. Egy csepp síkosító a hétköznapi masztit egy sikamlós és igazán érzéki élménnyé változtatja. Párjával használva extra élvezetet nyújt a kézimunkát kapó és adó számára egyaránt. A síkosítók alkalmasak arra, hogy az első alkalommal vagy huzamosabb idő kihagyása után a szexuális élményt megkönnyítse. Arra is kitűnő, hogy lehetővé tegye a vízben történő szeretkezés. Sikosító fajták:

  - Szilikon alapú síkosítók hasonlóak mint víz alapúak, de alapanyaguknak köszönhetően teljesen vízállóak, ezért vizes játékokra is jól használhatóak. Kenő hatásukat sokkal jobban és tovább tartják meg, és sokkal koncentráltabbak... kevés kicsi sokra megy! Latex alapú anyagokat nem károsítja, de a szilikon anyagú játékszereket tönkreteszi! Azokhoz használjon más alapanyagú síkosítót!

  - Kőolaj bázisú síkosítók készülhetnek kőolaj zseléből vagy ásványi olajokból. Ezek a legnépszerűbb síkosító anyagok, mint például a vazelin és baba olaj. Latex anyagokat tönkreteszik ezért óvszer vagy presszárium mellett ne használja! Gyakran irritálják a női nemi szervet, ezért inkább férfiak maszturbációjához vagy anális játékok segítésére alkalmas.

  - Olaj alapú síkosítók természetes anyagokból készülnek, mint növényi olajok, dió olajok, vaj. Ruhaanyagokban és ágyneműben foltot hagynak, nehezen lemoshatóak de nem irritálják kényes testrészeket. Az olaj alapú síkosítók is tönkreteszik a latex anyagokat, ezért ezeket se használd óvszer vagy presszárium társaságában! Nagyszerűen alkalmasak vaginális és anális közösülés, férfi- és női maszturbáció segítésére.

  - Víz alapú síkosítók ionizálatlan vizet, glicerint, propilén-glikolt és nem mérgező tartósítószereket tartalmaznak. Ízesített és ízesítettlen változatban is kaphatóak, bár az előbbiek íze is enyhény édes. Nem hagynak foltot, használhatóak latex alapú anyagokon és ritkán irritálják a bőrt. Hosszabb szex során könnyen kiszáradnak, de egy kis nyál segítségével gyorsan felújítható hatásuk. A legismertebb és legkeresettebb termék.

  - Ehető vagy orál síkosítók olyan zselével bevont kapszulák, melyek ízesített zselétt tartalmaznak. Orális szex előtt vegyen egyet a szádba, roppantsa el, és így ízletes nedvvel vonja be partnere testrészét.  © 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
  A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
  A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

  vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


  Elmúlt már 18 éves?
  Igen Nem
  A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!