Vibrátor vásárlás

A szexiparban a vibrátorok az egyik legmeghatározóbb széles körű termékcsalád. Szinte már minden nőnek van egy vagy két darab az éjjeli szekrényében, fürdőszobájában. De ha mégsem így lenne, már biztosan gondolkodott azon, hogy melyiket próbálná ki szívesen, vagy mikor kerülhet rá sor, hogy megmérkőzik a rezgésgerjesztők ezen családjával. Olyan hölgy, és férfi sincs, aki ne tudná ennek előnyeit.
A vibrátor használata előtt nincs megerőltető tudásszerzés, igazából a tapasztalatokkal egyszerűen megszokottá és mennyországbeli élménnyé válik használatuk. Gyorsan az érzés rabjává válunk. A gyönyör kapuját nyitják meg, mind az önkielégítést végző, mind a páros szex játékok során. Nem kell hát irigykedni azon, ha az előjátéknál bevetett csiklóizgatástól nagy izgalomba jövünk. Ettől a szex csak fokozottabbá és különlegesebbé válik.

Rengeteg forma és méret közül lehet válogatni. A kisebb, vékonyabb formától egész a lófarok hosszúságú, mintás, erős vagy kevésbé erős rezgős dongokig, a különleges, speciális tudásúakig. Vegyük sorra hát mik a lehetőségek, hogyan lehet könnyen a megfelelőt kiválasztani.

Az örömszerzés iránt gyorsan megjön a kedvünk, de akkor találkozunk először azzal is, hogy de mégis melyik a nekem való vibrátor?
Főként ha még nem rendelkezünk tapasztalattal a vibrátor használatát illetően, akkor szívleljük meg az alábbiakat. Az első és legfontosabb kérdés: mire használjuk?
Imádod a csikló ingerlését, a mellbimbók rezegtetését szex közben, vagy szereted az extrémebb formációkat, a fenék izgatását? Utazáshoz, vagy víz alatt, szex közben izgatásra gondoltál? A terület kutatói, szakértői mind-mind felismerték ezen kívánalmainkat és úgy fejlesztették ki a műpéniszeket, hogy különböző területeken intim formában kényeztessenek, hogy a behatolás pillanatától az orgazmusig fokozatosan izgassanak.
Kezdőként egy-egy maszturbációs élmény kipróbálásával már meg is szerezheted a kellő tapasztalatot, hogy kisebb, vagy nagyobb, csiklóizgatós, vagy g-pontos vibrátor a hozzád illő. Gyakorlott, profi használóként az újdonságok kipróbálása a többfunkciós, vagy éppen fantáziadús mozdulatokat, kielégüléseket kínáló fajták hozhatnak égő lázba az ágyban, a kertben, a medencében. Igazából mindenhol, ahol csak megkívánod a szexet.
Így a kiindulópont meghatározása után már jöhet a méret és anyag megválasztása.

Vibrátorok különféle méretben

Változatos anyagokból és méretekből különfélébb példányokkal ismerkedhetsz. Érdemes egyszerre többet is kipróbálni.
A bőrszerű, már-már teljesen élethű anyagok nagyon keresettek, ahogy a puha vagány és erezetes zselés, szilikonos társaik is. Előnyük a rugalmasság mellett, hogy az összeszorításuk révén fejleszthető használatukkal a medence izomzata, kivitelezhető a tapasztalatszerzés és az élvezés mellett a hosszú távú gyakorlás. Figyelni kell viszont, hogy ha már ilyen jellegű anyagot választasz, és kicsit szárazabb vagy odalent a kelleténél, milyen bázisú síkosítót használsz. (Olyat válassz, amely nem roncsolja a fedőréteg anyagát.) Fontos az anyagválasztásnál az érzékenységed figyelembe vétele is. Vannak akik érzékenyebbek a szilikonra, a fémre, nekik a különféle antibakteriális és hipoallergén, orvosi szilikonos formák ajánlottak.
Az anyagvariációk mellett a méret is meghatározó. A kisebbek a játékosság és a nagyobb körök leírására, a g-pont kitapogatására is alkalmazhatók. Az átlag méret olyan 16 - 19 cm között van, a teljes repertoár pedig a 3 cm-es tojásvibrátoroktól a 33 cm-es hatalmasságokig tart.

Vibrátor sokféle funkcóval

A vibrátorokat sokféleképpen csoportosíthatjuk. Nem csak a hosszúságuk, átmérőjük, anyaguk, de tudásuk szerint is osztályokba sorolhatók. Nem mindegy, hogy melyik mit tud. Mennyire elégít ki, mennyire teljesíti a tőled elvárt szintet. Vannak egyszerű, egysebességes csodavibrátorok, de választhatsz éppen a hiperszuper, két felé rotáló, 7 – 12 fokozatú, erősségűek közül is, sőt a paraméterek, tudásszintek eltérő keverékéből. Léteznek úgy nevezett g-pontos vibrátorok, melyeket az íveltségükről ismerhetsz fel, egyenes rúd vibrátorok, félkörös alakzatba lévők, vagy éppen több karosak. A klitorisz izgató karral rendelkező, forgófejű vibrátorok egyszerre több helyen izgatják a vaginát.
A játékosság kedvéért nagyon sok egyedi forma (delfines, virágforma, nyuszis, sőt igazi falloszról mintázott példányokkal is találkozhatsz.) Legyél mindig nyitott a formásabbakra is, és ne csak képzeld el a vele átélt élményeket, de minél több helyen tedd is próbára!
A vibrátorok előnye a dildókhoz képest például, hogy nem bekapcsolva őket is tudod önkielégítésre használni. Van amelyiket felcsatolhatod, van amelyiket letapaszthatod, vagy távolról is vezérelheted. Kézben igazán jól mutatnak, és milyen jól is működnek!
Ne feledd a megfelelő elemeket is be kell szerezned hozzájuk amennyiben nem akkumulátorosak! (Jó tanács: Az elemeket ne hagyd a vibrátorban, ha nem használod, és a takarításuknál is vedd figyelembe, hogy víz ne érje az elmetartó részeit.)
 

Akár ajándékba, akár magadnak válogatsz figyeld meg az érzéki pontjait, esetleg a kedvelt színeket. Olyat válassz, amelynek akár a látványa is felizgat, beindítja fantáziád! Végezetül, ha jól döntöttél úgyis ő marad a kedvenced, mely akár egy becenevet is fog kapni tőled már az első használat után.© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!