Vásárlási tippek

Vibrátor vásárlás

Szinte már minden nőnek van egy vagy két darab az éjjeli szekrényében, fürdőszobájában. De ha mégsem így lenne, már biztosan gondolkodott azon, hogy melyiket próbálná ki szívesen, vagy mikor kerülhet rá sor? Áruházunkban több száz különféle tulajdonsággal rendelkező vibrátor közül választhatja ki az önnek szimpatikus darabot.

 

Szexi ajándék vásárlás

Meglepetések, vicces és buja játékok, bulikellékek, party cuccok. Sokféle jópofa szexi ajándék ötlet létezik, cikkünkben ezeket mutatjuk be. A modern, felgyorsult világunkban magának a fülledt erotikának is vannak különböző alkalmai, melyek nagyon is meghatározzák magát a vásárlás tartalmát. Arra a kérdésre pedig, vadabb vagy éppen egészen lágy szeretkezésre mi illik, mit érdemes meglepetésnek választani, íme néhány elsöprő ötlet!

 

Japán szextermékek

A japán szexkultúra már ősidők óta létezik. Hosszú időkre visszatekintve fejlődött, több száz éven át misztikum lengte át. A teljesen különböző ázsiai kultúrában máshogy él a hétköznapi ember. Másképp gondol a szexre. Például a test kielégítése. A szex számukra természetes. Az egyedi hitvallásuknak, sőt, a mindenki által ismert Gésa tanításoknak köszönhetően a szexben mindig az újat, a megvalósíthatóság határait szélesítik. A gésagolyók nem csak az élvezeteket növelik, hanem a hüvelyimot is erősítik. A masszázsolajak, és testfestékek használata növelik a kéjérzést.

 

Dildó vásárlási tanácsok és tippek

A férfi nemi szervet mintázó szex eszközt, amelyben nincs vibrátor, dildónak nevezzük. Nézze meg milyenek vannak! Hasonlóan a vibrátorokhoz, létezik belőlük letapaszthatós, felcsatolhatós és g-pontos verzió. Amíg nem próbáltad ki a szexnek ezt a fajta szabadság érzését, nem tudhatod milyen fantasztikusan érzéki hatást tesz rád majd a használata.

 

Pénisz izgatók, péniszgyűrűk, péniszpumpák, műpuncik

Mint a vibrátor a hölgyeknek, a péniszkellékek az uraknak nyújtanak feledhetetlen életérzéseket. A férfi hímvesszőn végzett kézimunkák után a következő lépcső azon szexeszközök megismerése, melyekkel az ejakuláció elérhető. A péniszgyűrűk, a péniszmandzsetták, hosszítók mellett ott vannak a péniszpumpák és művaginák, szexbabák amelyeket a férfiak magukévá tehetnek.

 

A szadomazo szexjátékok kínálatából ismertető

A BDSM fogalma bondage and discipline, vagyis megkötözés és fegyelmezés. A partner megkötözésével, kikötözésével annak mozgását korlátozzuk. Ez a kiszolgáltatott helyzet egyfajta alárendeltséget eredményez, mely a D&S kapcsolatra, míg a kötés által okozott kellemetlenség, fájdalom az S&M kapcsolatra emlékeztet. A felhasznált eszközök általában kötél, de akár szíjat, láncokat, finomabb anyagokat, stb. is használhatunk.
Dominance and submission, uralkodás és szolgaság. A partner, alárendelt szerepében a domináns fél kívánságait teljesíti. Ehhez a fölérendelt személy változatos eszköztárat használhat.
Sadism and mazochism, szadizmus és mazochizmus. A szadómazó eszközök kategóriája széles, ezek azok az eszközök, amelyek a szexboltokban megtalálhatók. A bilincsektől, a paskolókon át, a latex, kivágott ruhákig, a kikötöző szettekig, bőr ruhákig terjed. Ezeket bárki kipróbálhatja erőszak és mindenféle sérülés nélkül is. Biztosan sokan gondolkodtak már a szembekötős kényeztetésre, vagy hogy odabilincselik párjukat az ágyhoz. Alárendelő és domina szerepkörökben vizsgálva, ez is egyfajta szadomazo típusú játék.

 

Szexi fehérnemű és erotikus jelmez vásárlás

Milyen típusú szexi ruhák és fehérneműk léteznek? Mire érdemes figyelni a vásárláskor? Hogy válasszunk ajándékba szexi fehérneműt? Mindenkinek vannak olyan testrészei, melyeket szeretne eltakarni, amelyek szerinte nem tökéletesek. De akármelyik intim rész is legyen az, a domborulat, a cicik, a has, a mellbimbó vagy akár például a csípő, abban biztos lehetsz, hogy a hatalmas választék miatt találni fogsz éppen a méretedre valót.

 © 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!