Vezeték nélküli, vibrátoros tojás szivecske mintával

15 000 Ft
Adja meg a mennyiséget:
  • -
  • +

Wireless-es vibráló tojás. Sima és puha tapintású. 10 különböző ritmusát egyszerűen a vezeték nélküli távirányítóval váltogathatod. Teljesen vízálló.
Kérd meg pasidat, hogy amíg te fürdesz a habos fürdőkádban, ő véletlenszerűen nyomogassa a gombokat. Hidd el felejthetetlen lesz az élmény, ugyanis nem fogod tudni mikor, milyen szintű rezgés éri a majd a vaginád.
A wireless vibráló tojást ajándékba is érdemes megrendelni. Minden nő úgyis odáig van a szíves kialakításáért, melyet nem csak a kihúzó zsinór medálján, de a tojás szélén, mint érzéki minta is megtalálsz. Mérete 7,5 cm hosszú, 3,3 cm átmérőjű. Anyaga ABS műanyag.
Lassú, kéjes, vagy villámgyors kényeztetés az, amit a rezgő tojás vágyadként teljesíteni fog, akár folyamatosan egymás után is. (Az elemek nem részei a csomagnak.)
 


Ha az Intimcentrum online szexshop webáruházból megrendeli a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapja meg.
Ha személyesen szeretné megvásárolni, akkor az Astoria közelében található budapesti szexshopban van készleten.
Az Intim Szexshop címe: Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!