Szexis nővérke jelmez

8 000 Ft
Adja meg a mennyiséget:
  • -
  • +

Szexis, erotikus nővér ruha amit látsz a Roxana kollekció egyik sokat keresett darabja. Az ápolás és a szex is leírhatatlan lesz, ha felveszed. A fénylő ruha kiemeli női vonalaidat, teljesen nyitott hátul, elől V kivágása van. Mellkiemelő hatású.
A kacér nővér fantázia olyan nők erotikus vágya szokott lenni, akik veszik a bátorságot és felülkerekednek a férfin, vagy éppen szeretik őket kényeztetni. Ugyanis minden pasi néha úgy érzi, "egy kicsit beteg", kényeztetésre vágyik. Ebben az erotikusan kivágott ruhában a legjobb kezelést kaphatják meg tőled, a saját külön bejáratú szexis nővérkéjüktől. Nincs is ennél jobb meglepetés! Ideális esetben egyetlen pasi sem tud ellenállni a csábításnak, és rögtön következik a szex, egy kis előjáték után. Lepd meg az összeállítással, és "ápold le!"
A csomag tartozéka a ruha és a tanga, valamint a fejpánt is. L/XL méretekkel a Roxana fehér-rózsaszín fodros ruháját rendeld meg most.
 


Ha az Intimcentrum online szexshop webáruházból megrendeli a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapja meg.
Ha személyesen szeretné megvásárolni, akkor az Astoria közelében található budapesti szexshopban van készleten.
Az Intim Szexshop címe: Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!