Speciálisan megcsavart, gömbvégű anális kényeztető

2 500 Ft
Adja meg a mennyiséget:
  • -
  • +

A forma a lényeg! Nézd ezt meg milyen! Élvezzétek együtt is az anális, hosszú kényeztetővel a speciálisan csavart és vékony formát, valamint a gömbös kialakítású fej izgalmas mélyfúró hatásait.
A teljes ellazuláshoz akár kezdő próbálkozók számára is egyszerű az anális játékszer használata. A sima felülete csak úgy siklik a végbélnyílásodban, ha a behelyezés előtt rendesen megkented síkosítóval. Ha már elérted vele a kellő mélységet, a csavarás segítségével extra orgazmust is kiválthatsz.
Arra készülhetsz, hogy a bordázottan kialakított zselés szerkezete jobban ingerli a bemenetnél található sejteket, melyek borzongató és élvezetes hatást váltanak ki egyszerre.
A játék alapja széles, így könnyen irányíthatod kézzel, önmagadnak is. Világoskék színben 15,5 cm hosszban, és 1 - 2 cm átmérőben keresd a terméket, melyet a népszerű pornósztárról (Vivian Schmitt-ről) neveztek el. Még egyszer jelzünk, hogy a síkosítást semmiképp ne feledd el!
 


Ha az Intimcentrum online szexshop webáruházból megrendeli a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapja meg.
Ha személyesen szeretné megvásárolni, akkor az Astoria közelében található budapesti szexshopban van készleten.
Az Intim Szexshop címe: Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!