Sex Hunting 1 társasjáték

11 000 Ft
Adja meg a mennyiséget:
  • -
  • +

Kísérletezz, nevess, szórakozz! Tapasztald meg milyen erotikus néhány feladvány! A Sex Hunting 1 társasjátéka olyan meglepetés, mellyel fel lehet dobni a kapcsolatokat, belemenni olyan előjátékokban, amelyek nagyon is izgatónak hatnak. Házaspárok, párok, alkalmi partnerek, társaságok (3-4 fő) részére kellemes elfoglaltságot nyújt.
A lazább társasági szórakozástól a legvadabb erotikus páros buliig fajulhat el vele a szórakozás. Vigyázz, a játék során jó néhány izgalmas feladatot adhatsz vagy kaphatsz!
Kezdés előtt válasszuk ki a játékosok közül ki lesz a vadász, és ki, kik azok, akik menekülni kénytelenek a játékmezőn. A vadász egy bábut kap a menekülő pedig 3-at. Ha a menekülő nem tudja vagy esetleg nem akarja végrehajtani a feladatot egy bábuja kiesik. A győzelemhez elég egy bábut a célba juttatni. A cél a vadász részéről, hogy ügyes taktikával, minél több feladatot tartalmazó kártya húzására kényszerítse társát. Ha egy bábút sem sikerül célba juttatni a vadász győz és választhat a cél kártyák közül aznap éjszakára egy teljesítendő feladatot.
Nézzünk egyet a feladatkártyák közül: „A gyümölcsös tál szerepét kell átvenned! Helyezz el a felső testeden három szem gyümölcsöt és kérd meg a kedvesed, hogy csak szájjal keresse meg, mindezt bekötött szemmel.”
A feladat lehet a másik fél levetkőztetése, sztriptíz előadás, mézet enni a másik testéről, köldökből pezsgőt inni, a hüvelyváladékkal benedvesíteni a férfi ajkait is. Egészen a szexibb feladványokig a társas minden szinten tartalmaz kihívásokat. A határt ti döntitek el, mennyire vagytok felszabadult állapotban, vagy mennyire elit hozzá a társaság.
Ha kedvet kaptál, és meg szeretnéd valami újjal lepni párodat, ne habozz!


Ha az Intimcentrum online szexshop webáruházból megrendeli a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapja meg.
Ha személyesen szeretné megvásárolni, akkor az Astoria közelében található budapesti szexshopban van készleten.
Az Intim Szexshop címe: Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.


Termékek, melyek érdekelhetik© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!