Péniszpumpa, Deluxe hengeres, nyomásmérővel

12 000 Ft
Adja meg a mennyiséget:
  • -
  • +

A péniszpumpa erekció kiváltására vagy annak fokozására szolgáló henger alakú műanyag eszköz, de te döntesz, mire is használod első sorban a segédeszközt. Van, aki pusztán az erekció – fél-erekció – létrehozásáig veti be, van azonban olyan, aki ennek segítségével maszturbál, míg néhányan a vákuum okozta fájdalomra utaznak.
A Deluxe Penis Pump, luxus pumpa révén az erekció fokozására, maszturbálásra is alkalmazható. A hengert a hímvesszőre helyezve egy szivattyú működtetésével a légnyomás kézzel szabályozható. Ennek a lényege, hogy a hímtag környékére vér tódul, mely a szerv megnagyobbodását, merevedését idézi elő.
Ergonomikus pumpakarja miatt könnyen kezelhető. Biztonsági okokból nyomásmérővel és nyomáskiegyenlítővel is felszerelt. (Akár 76 cm/Hg nyomást is mér a precíziós mérője.)
Fontos! Figyelj a pumpálásra! Soha nem szabad túlzásba vinni azt, mert a hímvesszőben az eltúlzott használatból adódóan maradandó sérülések is keletkezhetnek!
A fekete henger 30 cm hosszú, 22 cm mély, belső átmérője pedig 6 cm. Behatolási helyét puha szilikon mandzsettával vették körül, melynek átmérője 3 cm.
 


Ha az Intimcentrum online szexshop webáruházból megrendeli a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapja meg.
Ha személyesen szeretné megvásárolni, akkor az Astoria közelében található budapesti szexshopban van készleten.
Az Intim Szexshop címe: Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!