Odeco dupla motoros luxus vibrátor

11 000 Ft
Adja meg a mennyiséget:
  • -
  • +

Csodaszép design és ergonómiai tökéletesség jellemzi az Odeco luxus vibrátorát, melyet most te is megszerezhetsz. Az erogén zónáid mindegyikét finoman, lágyan kényeztetni a maga karcsú, stílusos és kompakt módján. Hidd el, te sem tudsz majd ellenállni a kísértésének, ha egyszer már átélted vele a hosszú és intenzív szexi pillanatokat. Mérete 19 cm x 4 cm.
A legpuhább szilikon anyagból van, amit eddig láttam. Sima felületű. Levél alakú csiklóizgatója van. Kétmotoros. 7 rezgés móddal tud ingerelni, 4 rezgési ütem és 3 pulzáló mód állítható be rajta. Az iPod-szerű vezérlő panel teljesen felhasználóbarát. A készülék be / kikapcsolásához minimum 3 másodpercig kell nyomva tartanod gombját.
A vibrátor csendes működésű, hangja kevesebb, mint 49 dB. Luxus vibrátorként vízálló, cseppálló, és könnyen tisztítható. E mellett több mint 2 óra üzemidőt lehet játszani 2 db AAA típusú elemmel. (Az elem nem tartozéka a csomagnak.)
 


Ha az Intimcentrum online szexshop webáruházból megrendeli a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapja meg.
Ha személyesen szeretné megvásárolni, akkor az Astoria közelében található budapesti szexshopban van készleten.
Az Intim Szexshop címe: Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!