Odeco 12 sebességű, dupla tojásos vibrátor

6 000 Ft
Adja meg a mennyiséget:
  • -
  • +

Élvezd ki a lehetőségét, hogy két tojásvibrátor egyszerre kényeztet! Az Odeco távirányítós kényeztetője ezt luxus módon is teszi. A sima és selymes tojásformákkal, melyek különböző alakúak, kicsi, lekerekített tojásdad, és kúposabb uborkaforma.
Könnyen csúsznak be a vaginádba, és ott lenyűgöző belső örömet fakasztanak, vagy orgazmust kiváltó csikló stimulációt végeznek. És itt a feladatuk még nem ért véget, ugyanis a mellbimbók izgatására, vagy akár páros szexre, anális simogatásra is kínálnak lehetőséget. Olyan sok módon lehet használni őket, hogy fantáziád nyugodtan engedd el, vagy add át az irányítást párodnak.
12 elképesztő funkciót tudnak. Az első bekapcsoláshoz nyomd a készülék be / ki kapcsolóját legalább 3 másodpercig. Vezetékei elég hosszúak ahhoz, hogy távolabbról figyeld a műsoros élvezeteket.
A szép design miatt ajándékba is szexi meglepetés. Anyaguk ABS, szilikon, hosszúk 9, illetve 6 cm. Két AAA ceruzaelemet igényel, amit ne felejts el beszerezni hozzá!
 


Ha az Intimcentrum online szexshop webáruházból megrendeli a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapja meg.
Ha személyesen szeretné megvásárolni, akkor az Astoria közelében található budapesti szexshopban van készleten.
Az Intim Szexshop címe: Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!