Nyuszis vibrátor klitorisz izgatóval

14 000 Ft
Adja meg a mennyiséget:
  • -
  • +

A nyuszis vibrátorok vagy forgófejes, rezgő vibrátorok a legelterjedtebbek. A gyöngyös vastagabb része hüvelyi alkalmazásra és a G-pont stimulálására szolgál. A vibrátorból kiáll egy kisebb rész, melynek végein kicsi nyuszi fülek találhatók. Ez a két különálló rész teszi lehetővé, az ilyen nagymértékű hatékonyságát.
A nyúl vibrátort a kettős stimuláló vibrátorok közé soroljuk. Ez azt jelenti, hogy 2-3 erogén pontot egyszerre tudsz vele izgatni. A legtöbb esetben ezek a pontok a csikló, a hüvely bemenete és a G-pont. A férfiaknál a heréket, az ánuszt, a gátat valamint a péniszt is izgathatod vele.

A fő része/törzse elforgatható mindkét irányba. A hüvelybemenetet és a hüvelyt belül a törzsén található kis gyöngyük stimulálják.
Rózsaszínű, 17 cm-es, klitorisz serkentős. 7 különböző rezgésmintájú pulzuskibocsátása van, amelyet megerősít vagy ellágyít ha gyorsaságán állítasz. Olyan érzés, mint egy hullámvasutat átélni!
A puha anyagú péniszforma a pörgéseknél sok acéllabdát forgat meg a vibrátor belsejében, melynek mozgását az átlátszó felszín alatt is lehet látni, és még annál is jobban érzékelni.
Fantasztikus hüvelyi serkentést ad, amíg a vibrátor feje körbe-körbe forog benned! Az oldalán kialakított nyuszis izgató tökéletesen illik a csiklódhoz.
Ajándéknak húsvétra, vagy eljegyzésre, esküvőre, vagy szinte bármilyen ünnepre választhatod! Hiszen mindenki örül egy ilyen minőségi segédeszköznek! Ha magadnak veszed akkor szex vagy önkielégítés céljára is használhatod.
Lehetőleg használj hozzá síkosítót. Használat előtt nedvesítsd be azt a területet, ahol használni szeretnéd. A víz alapú síkosítót bátran lehet használni hozzá.
 


Ha az Intimcentrum online szexshop webáruházból megrendeli a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapja meg.
Ha személyesen szeretné megvásárolni, akkor az Astoria közelében található budapesti szexshopban van készleten.
Az Intim Szexshop címe: Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!