Kézi mesterséges vagina, loveclone S típusú alagúttal

8 000 Ft
Adja meg a mennyiséget:
  • -
  • +

Nyisd ki vagy éppen csukd be a szemed és lazítsd el magad! Érzékelj minél többet a maszturbátor finom tapintásából, és élvezd az élethű mesterséges vagina kézi kielégítését. Te irányítod az érzéseket, a mélységet, a gyorsaságot!
A lovecloneRX anyag gyorsan felmelegszik, reális bőrszerű tapintást adva péniszednek. Puha sikamlóssá varázsolhatod a pillantokat, ha behelyezés előtt vízalapú síkosítót is használsz hozzá. Dolgod végeztével, orgazmusod után a vaginát rendkívül könnyen karbantarthatod, tisztíthatod.
Extraként belül a masztrubátor S-alagúttal teszi még extrémebbé a szűk helyre történő behatolásod. A hüvely hossza 17,8 cm. A punci kinézetre hasonlít egy igazira. Nézd meg ha nem hiszed! Tapintásra kellemes, klinikailag kifinomult, nem mérgező, flatátmentes.
 


Ha az Intimcentrum online szexshop webáruházból megrendeli a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapja meg.
Ha személyesen szeretné megvásárolni, akkor az Astoria közelében található budapesti szexshopban van készleten.
Az Intim Szexshop címe: Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!