Itch Cream, izgató gél

3 000 Ft
Adja meg a mennyiséget:
  • -
  • +

Női izgatószerként ismerheted az Itch krémet. A bevált csiklóizgató krém, mely az élénkebb érintések hatását nyújtja azon hölgyek számára, akik csak élvezni szeretnének egy jót, valamint erotikusak akarnak lenni, de nincs kéjérzetük. A krém pontosan az izgató ingert kelti életre.
Magát az intim területet többféleképpen stimulálhatod. Simogathatod föl-le, jobbra balra, vagy körben is. Ezen felül nyomhatod gyengéden, majd felengedheted. Mindegy melyik módszer az, ami téged az orgazmusig kísér, mert a krém hatására valósághű szexélményben azonnal részed lesz.
A fellépő hőérzet közben erősíti a közösülés iránti vágyat. Használata: Borsónyi mennyiséget masszírozz bele lágyan a csiklóba.
A tubus 28 ml-es kiszerelésű. Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. Hűvös, száraz helyen tartandó! Gyermekek elől gondosan elzárandó! Származási hely: EU.
 


Ha az Intimcentrum online szexshop webáruházból megrendeli a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapja meg.
Ha személyesen szeretné megvásárolni, akkor az Astoria közelében található budapesti szexshopban van készleten.
Az Intim Szexshop címe: Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!