Hullámformás Vibe Therapy Dive exkluzív vibrátor

7 000 Ft
Adja meg a mennyiséget:
  • -
  • +

A gyönyörű szilikon vibrátor egy nagyon elegáns, design formában mutatja meg magát. Modern funkcióval kényeztet, minden nőnek, férfinak érzéki szexet kreál.
Akár minden este készen áll egy szexre. Sőt mi több! A Vibe Therapy Dive aranyosát a zuhanyhoz is magaddal viheted, ugyanis a luxus aranyos vízálló, kiállja a szexi fürdőben megálmodott kielégüléseidet.
Speciális feje és barázdái teljes hosszában dolgoznak testeden. Motorja többsebességes, multifunkcionális. Az első módok szelíd rezgésfrekvenciájúak, mint egy suttogás, aztán mint egy trópusi vihar csap le a következő szinteken. A növekvő módú rezgés hatására automatikusan emelkedik a funkcióváltás, egész az orgazmusodig. Pulzálási módjában keresed a neked megfelelőt.
Alakja hullámos, rugalmas. Tapintása puha. Ideális mint az első szexjáték, vagy mint második, és ajándéknak is olyannak, akinek még ez a vibrátor nincs a szexkészletében.
Átmérője 3 cm, hossza 12,7 cm.
A beindításához 2 darab AAA mini ceruzaelem szükséges (ezt a csomag nem tartalmazza).
 


Ha az Intimcentrum online szexshop webáruházból megrendeli a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapja meg.
Ha személyesen szeretné megvásárolni, akkor az Astoria közelében található budapesti szexshopban van készleten.
Az Intim Szexshop címe: Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!