E7 wireless távirányítós, vízálló tojás

15 000 Ft
Adja meg a mennyiséget:
  • -
  • +

Vízálló az E7 távirányítós vibrációs tojása. Lepd meg vele magad és nődet, mindketten odáig lesztek érte. Jelzőfénnyel jelzi működését. Távirányítóján két gomb található, a be-kikapcsoló, illetve a programkapcsoló gomb. Használatát el sem lehet rontani!
Három intenzitással tud rezegni, melyhez választhatsz négy különböző vibrációs programot. Maga a vezérlés több mint 10 méterről is működik, akár falon keresztül. Nagy sikerrel játszhattok vele például közösülés közben.
A termék teljesen vízálló. Hossza 6,3 cm, átmérője átlagosan 3,5 cm. Alacsony zajszint jellemzi, ezért a rikoltozásokat akár a közeli szomszédok is meghallhatják. A tojás anyag nikkel és ABS műanyag. Felülete matt. Anatómiailag megfelelő az alakja. Rövidebb, de egyben nagyobb is, mint a többi rezgő tojás.
Színe fehér, súlya mindössze 50 g, melyet können megtartasz a hüvelyben is. A csomag a hozzá való két "N" méretű R1-es, elemet tartalmazza. Ajándéknak szülinapra, évfordulóra, karácsonyra, húsvétra válaszd! Vagy csak úgy, ha kedvetek van hozzá!
 


Ha az Intimcentrum online szexshop webáruházból megrendeli a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapja meg.
Ha személyesen szeretné megvásárolni, akkor az Astoria közelében található budapesti szexshopban van készleten.
Az Intim Szexshop címe: Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!