Body & Soul, selymes és elegáns rúdvibrátor

5 500 Ft
Adja meg a mennyiséget:
  • -
  • +

A vad színben pompázó kis aranyos a lányok szívébe és leginkább a lányok vaginájába hatol! Tiszta szeretet és játékosság jellemzi. Tégy vele egy szexi próbát ne hagyd ki! Ugyanis a Devotion névre hallgató vibrátor a test és lélek ápolására is tökéletes, a mindennapi stressz levezetéséről nem is beszélve. Wwellness utazásokra, kikapcsolódásokra, pihenésre is vidd magaddal!
Érzékien puha, selymes felülete mögött erős motort találsz. 10 nagy teljesítményű rezgésre, lüktetésre, és eszkalációra képes. A masszírozó vízálló, így a fürdőben is kielégíti vágyaid. Egyszerű nyomógombos kezelése révén egy kézzel irányíthatod. Be és kikapcsoláshoz csak 3 másodpercig tartsd nyomva gombját. Ilyen egyszerű!
Anyaga ABS fém, ezüstözött résszel, valamint szilikon felületek. Elemszükséglete: 2 db AA elem. Gyártója a California Exotic Novelties. Méretei: 15 cm x 3 cm.
 


Ha az Intimcentrum online szexshop webáruházból megrendeli a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapja meg.
Ha személyesen szeretné megvásárolni, akkor az Astoria közelében található budapesti szexshopban van készleten.
Az Intim Szexshop címe: Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!