Ismertető a szadomazo szexjátékok kínálatából

A szexben az S/M úgynevezett szadomazo termékek régebben a fájdalom okozására illetve azok elviselését okozó gyönyörökre megalkotott szexeszközök voltak. Ám az elnevezés ma már félreérthető, csalóka lehet a tekintetben, hogy nem mindegyik S/M eszköz okoz egyáltalán fájdalmat. Sőt vannak olyanok is, melyek egyáltalán nem.
Kategóriájuk széles. Elsősorban lefedi azokat az eszközöket, amelyek a szexboltokban megtalálhatók. A kör egészen a bilincsektől, a paskolókon át, a latex, kivágott ruhákig, a kikötöző szettekig, bőrszerkókig terjed. Ezeket pedig bárki kipróbálhatja erőszak és mindenféle sérülés nélkül is. Biztosan sokan gondolkodtak már a szembekötős kényeztetésre, vagy hogy odabilincselik párjukat az ágyhoz. Alárendelő és domina szerepkörökben vizsgálva, ez is egyfajta szadomazo típus. Csak éppen finomabb csókok, simogatás, vágykeltés kíséretében. Tehát nem kell megijedni tőle, ha valaki ki akarja próbálni! Lehet finoman csinálni. A lényeg, hogy tisztázzátok kinek mi az elképzelése és mi az a határ az aktus közben, ahol már megálltok. Így biztonságosan és egyetértésben élhetitek át örömöket, miközben valami újszerűt visztek a kapcsolatba.

Különleges S/M szexhez eszközök

Fontos a szituáció

Semmi kivetni való nincs például abban, ha meglepetésként bekötöd párod szemét és ő mit sem tudva a dologról lassan csókolgatva kényezteted. Vagy éppen lekötött kezekkel és lábakkal az intim testrészeiről, álló farkáról nyalod le a csokis krémet. A lényeg, hogy légy ötletes. Hiszen az összes szadomazo termék így lett divatos, valamilyen különleges szituáció okozta öröm kiváltója.
A termékvariációkba természetesen a szexfantáziád bevetése kell, és hogy akár több szerepjátékba illő terméket is össze tudj párosítani.
Fémbilincshez például a fém mellbimbó csipesz, vagy fém pálcás korbács illik, míg a fekete selyemkötelekhez egy fekete vagy latex felső az összeillő kellék.

Játékosság vagy erőszakos szex

Játékosság a szexben

A játékosság és a szexuális fantázia megélése a kapcsolatok nemi részében kulcsfontosságú. Azt, hogy kiderítsük mi az amit párunk szeretne nem nagy ördöngösség! Egy-egy rendőrsztoris filmnézés közben rákérdezhetünk például, hogy a bilincsekről mi a véleménye, vagy már azt rég tudtuk is, hogy mennyire szereti ha rajta ugrálnak, vagy hogy ő irányítson. A szexi szerepek, a tökig kivágott, vagy pókhálószerű mintás ruhadarabok mind-mind árulkodó jelek. A megfelelő segédeszköz kiválasztásánál fontos azt is tudnod, mi a jelenet. Mi hozza lázba párod. Szereti-e a meglepetéseket. Ha igen szerencséd, van, bármit bevethetsz, ha pedig annyira nem, akkor is megmarad az a lépcső, az a szabadság, hogy együtt válasszátok ki a szerepeket, megbeszéljétek, finomítsatok vagy vadítsatok a helyzeten. Vannak olyan szexi termékek a kategórián belül, melyeknél fontos a méret. Ezt is kalkuláld bele a válogatásba.

Ötletek és játék a szexualitásban

Keményebb szexhez

A fájdalom megjelenésével a szex egy olyan területére lépünk, mely teljes bizalmat kell feltételezzen a két, esetleg több fél között. Űzői általában tisztában vannak ezzel, és e mellett szívesen teszik ki magukat a termékpaletta változatosságainak. Ide tartoznak a teljes mozgást korlátozó, esetleg egész testet lefedő latex zubbonyok, bőrszerkók, gázmaszkok, lovaglópálcák, stb, amit szintén a szexshopok polcain megtalálsz. Úgy nevezett BDSM eszközök közt nézelődj. (A BDSM is szorosan kapcsolódik az S/M műfajához. De többek annál! A fölérendelt személy ez esetben már változatos eszközöket használhat és a hangsúly már a szenvedés keltésen és az elviselésen alapul.)

Kemény szexhez szexshop eszközök© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!