Csomagküldésnél és vásárlásnál maximális diszkréció

Csomagolás

A megrendelésed maximális diszkrécióval kezeljük, nem tüntetünk fel a feladó megjelelölésben és a csomagoláson semmilyen zavaró információt. A Futárszolgálat nem szerez tudomást a csomag tartalmáról.
A megrendelt termékeket minden esetben jelöletlen dobozban vagy légbuborékos borítékban szállítjuk postai csomagként vagy az megjelölt Pick Pack Pontra. A csomagoláson semmi nem utal annak tartalmára, a kézbesítő nem tudja, mi van a csomagban. Feladóként a 4 Társ kft. szerepel.

Anonim, személyes átvételi lehetőség

Az ország több száz Relay és Inmedio hírlapüzletében, valamint OMV és Avanti töltőállomásokon található Pick Pack pontokon személyesen, anonim módon vehető át a megrendelt csomag, amelyet a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával is ki lehet fizetni. Az anonim mód azt jelenti, hogy a rendelés és a csomag átvétele során tetszőleges, akár álnevet is meg lehet adni, nincs szükség igazolvány alapú azonosításra.

Adatvédelem (Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH 67919/2013)

Meggyőződésünk, hogy a bizalom és a megbízhatóság alapvető fontosságú az emberi és üzleti kapcsolatokban, és az általunk forgalmazott termékek jellegénél fogva is kiemelten figyelünk erre. Honlapunk látogatóinak adatait semmilyen körülmények között nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek (kivéve természetesen a postai kézbesítéshez vagy a vásárláshoz minimálisan szükséges adatokat a futárcégnek), azokat kizárólag a vásárlási folyamat könnyítése érdekében, a mindenkori jogszabályok betartásával tároljuk, az adattárolást kérésre bármikor azonnal megszüntetjük.
Meggyőződésünk, hogy a bizalom és a megbízhatóság alapvető fontosságú az emberi és üzleti kapcsolatokban, és az általunk forgalmazott termékek jellegénél fogva is kiemelten figyelünk erre. Az online vásárlás során megadott email és postai címekre biztonságosan tároljuk, a küldeményeket, a vásárlóink által opcionálisan megadott telefonszámot kizárólag a vásárlás során esetlegesen felmerült problémák megoldására használjuk.
Akárcsak a legtöbb, online vásárlással, regisztrációval kapcsolatos weboldal, látogatóink gépén sütiket tárolunk, melyek célja a bevásárlókosár követése, és egyéb vásárlási funkciók biztosítása. Ezek az ártatlan adatok nem tartalmaznak semmilyen személyes adatot. Amennyiben nem szeretnéd, hogy a böngésződ sütiket tároljon, kínálatunk megtekintése után lehetősége van a rendelést az Elérhetőség menüpontban megadott email címen vagy telefonon is leadni.
Fontos megemlíteni azt is, hogy a kiküldött csomagok tartalmáról a futárnak nincs tudomása.
Amennyiben bármilyen kérdésed van adatkezelési elveinkkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal! Minden kérdésre örömmel válaszolunk!© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!