Gyakori kérdések

Mennyi idő alatt kapom meg az árut?

A rendelés feladásától számított 5-8 munkanapon belül kapja meg rendelését. Ha bármilyen oknál fogva nem tudjuk teljesíteni az Ön által leadott rendelést, vagy késéssel tudunk szállítani, ügyfélszolgálatunk tájékoztatja Önt a megadott e-mail címen vagy telefonszámon!

Facebook belépéssel kerül fel valami a Facebook oldalamra?

Az oldal semmilyen üzenetet nem tesz közzé a Facebookon, ez a funkció csak a honlapra való regisztráció egyszerűsítésére szolgál. Felhasználónevet és jelszót nem tárolunk.

Ha nem tetszik a termék, mit tehetek?

Ön elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül, bővebb tájékoztatót az Adatvédelmi szabályzatunkban talál. Ön a csere lehetőségével is élhet, ha befárad az üzletünkbe. Higiéniai okok miatt csak bontatlan terméket cserélünk vagy veszünk vissza. Kérjük visszaküldési és csere szándékával is forduljon írásban ügyfélszolgálatunkhoz az info@intimcentrum.com e-mail címre.

Visszaküldhetem ha nem tetszik amit vettem? Ki állja ennek a költségét?

A visszaküldés költsége Önt terheli. Tájékoztatjuk, hogy cserélni vagy pénzt visszafizetni csak a ténylegesen visszaérkezett termékekért tudunk. Eltűnt-elveszett áruért cégünk felelősséget nem vállal. Kérjük ne küldje vissza a terméket utánvéttel terhelt csomagban, mert azokat nem áll módunkban átvenni! Kérjük visszaküldési szándéka előtt mindenképpen vegye fel az üzlettel a kapcsolatot, hogy zökkenőmentesen tudjunk együttműködni Önnel.

Személyesen áruátvétel hol van?

Személyes átvétel az üzletünkben a Budapest, V., ker. Károly krt. 14. sz. alatt lehetséges készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel. Szállítási díj ebben az esetben nincs. Az átvétel hétfőtől-péntekig 9-20 óra között, hétvégén 9-18 óra között lehetséges. A rendelést az értesítéstől számított 1 hétig tudjuk tárolni, amennyiben nem jelez nekünk semmilyen formában az egy hét letelte után lezárjuk azt.

Hogyan fizethetek?

A fizetés történhet utánvéttel, amikor Ön a teljes összeget a posta vagy a futárszolgálat munkatársának fizet ki a csomag átvételekor. Bankkártyával is fizethet. A bankkártyás fizetésnél Ön a Bank felületét használja teljes biztonsággal, majd a tranzakció lezárulásával tér vissza weboldalunkra.

Hol tudom az adataimat módosítani?

Adatait bejelentkezés után a személyes menüpontban tudja módosítani.

Hol tudom a jelszavamat módosítani?

Jelszavát belépés után a fejlécben található "Fiók"gombra kattinta, a jelszó módosítás alatt tudja változtatni.

Elfelejtettem a jelszavamat, mit tegyek?

A fejlécben kattintosn a "Fiók" gombra, mad az  “Elfelejtette jelszavát?” hivatkozásra, adja meg az e-mail címét és rendszerünk új jelszót küldd Önnek felhasználónevével együtt. Belépés után rögtön módosíthatja jelszavát.

Nem tudok belépni a saját oldalamra, mit tegyek?

Kérjen új jelszót a fejlécben található "Fiók" gombra kattintva. Ha ezután sem sikerül a belépés, írjon az info@intimcentrum.com e-mail címre.© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!