Pénisz izgatók, kényeztetők választéka (péniszgyűrűk, péniszpumpák, műpuncik)

A férfiak örömére az ingerlők, díszek és himbilimbi kellékek elsöprő élvezeteket jelentenek a szexjátékok valamint az önkielégítés során is. Viselésük esetenként díszes ékei a pénisznek.
Mint a vibrátor a hölgyeknek, a péniszkellékek az uraknak nyújtanak feledhetetlen érzéseket. A férfi hímvesszőn végzett kézimunkák után a következő lépcső azon szexeszközök megismerése, melyekkel az ejakuláció elérhető. A péniszgyűrűk, a péniszmandzsetták, hosszítók mellett ott vannak a péniszpumpák és művaginák, szexbabák amelyeket a férfiak magukévá tehetnek. A megannyi szín, minta, szorítóképesség, kialakítás változatossága több száz különböző termék közti választást jelent.

Péniszgyűrűk

Közös jellemzőjük, hogy a merevedés időtartalmára, illetve az ejakulációra vannak hatással. Segítik a merev hímvessző megtartását, az élvezettel teli percek elhúzását. Működésük alapja, hogy a péniszre húzva megakadályozzák a vér kiáramlását. A péniszgyűrűk közül megkülönböztetünk fix és állítható darabokat. A fix, már a nevében is jelzi, hogy (igaz többnyire rugalmasak), de be vannak szabályozva, milyen farokra illenek. Általában ezek vastagabb tömör gumiból, fémből, műanyagból, bőrből készülnek. Ezek esetében mindig keress méret, számokat a doboz, csomagolás oldalán!
Az állítható péniszgyűrűk vékonyabbak, formálhatók. Kényelmesebbek és magad is szabályozhatod az erősségüket. Például az enyhe nyomás a péniszen merevedés elősegítő hatású, élvezetes, de ha nagyon kemény szorítást érzünk mindenképp lazítsunk a beállításon. (Ugyanígy, ha a szex során erős feszítés, kellemetlen érzés fog el, azonnal távolítsd el a gyűrűt, mielőtt sérülést okozna!)

Egyszóval sok múlik azon, milyet választunk. Vannak olyan gyűrűk, melyeket a pénisz tövére kell húzni, vannak olyanok, melyek a pénisz felénél nagyobb hatást váltanak ki. Vagy éppen találkozhatsz olyannal, mely a herék, a herék és a farok szorítását is elvégzik. Sőt, a sor itt még nem ér véget. A péniszre való szorítók, ketrecek közt a vibráló tojással ellátott, és a sokak által kedvelt női csiklóizgató résszel kiegészített péniszgyűrűt is meg lehet találni. Ha az a fontos, hogy többen is élvezzétek a szexet, akkor egy hasonló típusúban máris gondolkodhatsz.
Az erekciónövelő péniszgyűrűk nagy előnye, hogy áruk kedvező, így akár több is beszerezhető egyszerre. Többször használatosak. Megújítják a hétköznapi esték erotikáját az előjáték, az aktus vagy az önkielégítés során. Erekciós, impotencia panaszok enyhítésére is szokták alkalmazni őket.

A péniszgyűrűkhöz hasonlóak a mandzsetták is a férfiak erősségének dísze. Szorító hatásán kívül a hölgyek odáig vannak a rücskös felszínes, vastagító hatásért, a pénisz hosszabbításért. Extrém módokon mindkét nemnek tébolyult élvezeteket jelentenek. Felvételükhöz síkosító javasolt.
 

Péniszpumpák

A péniszpumpát, más néven vákumpumpát az erekciós zavarok kezelésére fejlesztették ki, de ma már maszturbációs szexkellékként hódít. A működése során kiszívott levegő miatt a péniszben vérbőség alakul ki, mely növeli a méretet és tartósabb erekciót hoz létre.
A péniszhenger alakú eszközzel nagyon óvatosan kell viszont bánni! Használatával kapcsolatos túlzásokba nem szabad esni, a pumpálást soha sem szabad erőltetni! Sérülést okozhat a túl erős szívó hatás kialakulása. Biztosítéknak pont ezért a szexpumpák gyors kiengedő szeleppel ellátottak.
A vákuumos készülékek között a válogatást érdemes kényelmi szempontok alapján figyelembe venni. A segédeszköz legyen kézhez álló, olyan, amit könnyen tudsz pumpálni és kézre esik. A pénisz behelyezése legyen bele kényelmes. Használata előtt tanuld ki csínját-bínját. Nyomásilag például egy sima felületre feltapasztva vizsgáld meg az első aktus előtt. Haladj lassan, szakaszosan. És még egyszer: Akkor amikor a pénisz teljesen merev, semmiképp se pumpálj tovább! A becsúsztatáshoz síkosítóval kend be a tömlő száját!

Műpuncik, száj formájú maszturbátorok

A maszturbátorok nagyobbrészt olyan szájat, vagy vaginát, hátsót formázó önkielégítő eszközök, melybe a pénisz bedugása elengedhetetlen. Olyan különleges érzés az a felálló faroknak, amit minden férfinak ki kell próbálnia.
A kézi mozgású, összenyomható puhább maszturbátoroktól a valósághű puncit mintázó rezgő formákig az összes megtalálható a szexüzletekben. Például a hengeres formájúak szopás érzetet nyújtanak. Némelyikük gyöngyös, vagy S-alagúttal tarkított belül, különböző mélységben változatos csillámokkal ellátott. Többségükben vákuum is kialakítható. Anyagukban általában a bőrt mintázzák, vagy a nagy síkosság érzet miatt simább zselés anyagot kapnak.

További pénisz kellékek

Sok fajtája létezik a péniszre való kiegészítőknek, amit még nem soroltam fel. Ide minden olyan eszköz beletartozhat, amely a hímvessző körül helyezkedik el. Például a szexbabák, a különböző érdesített óvszerek, péniszre fújható feromon spray-k, súlyozott gyűrűk, latex szorító eszközök, és egyes esetekben a felcsatolható lyukacsos dildók is. Ha ezekre kíváncsi vagy és szeretnéd kipróbálni, nézz körül a webshopban, vagy nézz be az üzletbe hozzánk.© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!