Műpéniszt, dildót keresel?

A dildók nagy népszerűségnek örvendő, sokszor eredeti péniszt mintázó égnek eredő dongok. Művészi kialakításuk vagy nagyon hasonlít a valódira, vagy teljesen sima, függőlegesen erezetes, barázdált és letisztult. Játékosságuk miatt önkielégítésre, tapasztalatszerzésre és leszbikus kéjelgésre is alkalmazhatók. Vibrálásra nem alkalmasak, de ezzel megnyitják a szexfantáziák úgy nevezett nagy kapuját. Kézi irányítás alatt az emberi szexi titkok ugyanis mind-mind kiderülnek.
Hasonlóan a vibrátorokhoz, létezik belőlük letapaszthatós, felcsatolhatós és g-pontos verzió. Amíg nem próbáltad ki a szexnek ezt a fajta szabadság érzését, nem tudhatod milyen fantasztikusan érzéki hatást tesz rád majd a használata.

A műpéniszt dildónak hívjuk, ámuljon a választékon

Milyen az ízlésed?

A dildók vásárlása előtt döntsd el melyik intim területet szeretnéd első sorban fejleszteni. Vagy van-e olyan testrészed, amely még nem állt kényeztetés alatt? Nagyon fontos, ha első felhasználó vagy, figyelj a kellemes tapintású anyag megválasztására. A részletes kialakítások közül kereshetsz élethű realisztikus, zselés vagy szilikon formával kiöntöttet is. Ezek nagyon közkedveltek. Puhák, rugalmasak, a valódi péniszeket mintázzák. Az erotikus játékszer igazi tanár, hogy ha a g-pontodat vagy a behatolásokat szeretnéd kitapasztalni. Használatuk nem helyettesíti a férfit, de gyakorolni jól lehet vele. Megmutatja a szexuálisan érzékeny pontjaid, önismeretet szerezhetsz az önkielégítésben.
Pároddal együtt töltött közös tapasztalatszerzésre ugyancsak alkalmas a dildóval végzett (akár kikötözős) kényeztetés.

A méret a lényeg?

A dildók közül a méretet leginkább az átmérőhöz érdemes vizsgálni. A hossz ilyen szempontból csak második lépés, mivel azt a behatolás mértéke határozza meg úgyis. Addig tolhatod fel, vagy ülhetsz bele, amíg kényelmes. A vagina mérete legyen a viszonyításod alapja. Vagy ha gondolod mérd össze a méreteket a párod szerszámával, abból nem lehet nagyobb gond.
Mivel a legtöbb dildó alkalmas hüvelyi behatolásra, és anális szórakozásra egyaránt, így pároddal együtt dönthettek a formát, hosszt illetően. Megtapasztalhatjátok vele a dupla behatolás élvezetet harmadik emberi szereplő nélkül.

A dildók anyagai, különlegességei

Anyaguk szerint a műfarkak készülhetnek üvegből, zselés, szilikonos anyagból, különböző polimerekből. A kéjes vágyakozás dönti csak el, neked melyik lesz a kedvenced. Mindegyik, legyen az exkluzív vagy hagyományos dildó más-más előnyökkel rendelkezik. Egy-egy üvegből készült dildóval például nagy melegben és ugyanúgy hideg hőmérsékleti körülmények között is élvezetes a parti.
Az átlátszó puha formák, vagy világítósok látványosak a romantikus esti fényeknél. És így tovább. A dildók rendelkezhetnek herékkel, más-más felületű véggel. Ezt is vedd számításba! A különböző végeken elhelyezett kialakítások extra csiklóizgató hatásúak, korábbi orgazmust válthatnak ki. Mivel a dildók nem tartalmaznak vibrátoros, motoros alkatrészeket nyugodtan víz alá, fürdőszobába, és csendesebb helyekre is vihetők. Ez a legnagyobb előnyük! (Síkosításukhoz nem szabad elfelejteni a megfelelő gél kiválasztását! )

A dildók használata már az ókorban is sikeres volt. Tulajdonképpen ekkor még különböző használati tárgyak (oliszbók) voltak ezek. A magányos nők örömét szolgálták. Azóta csak egyre kényelmesebbé és kéjfokozóbbakká váltak.
Az análfüzérek is tekinthetők egyfajta különleges dildónak. A gömbös kialakításuk okán ugyancsak kézi vezérlés mellett fokozottabb vágykeltésre valók. Felhelyezésük a hüvelyben is érzéki pontokat érinthetnek, igazi kéjjel kényeztethetnek. Stresszlevezetők, ha egyedül elbújsz velük a fürdőszobában!

A játékosság csúcsai, a kétvégű dildók

A dildók mindegyikét szex és önkielégítés közben ugyanúgy használják férfiak és nők. Több fajtáját is kedvelik. A letapaszthatós és felcsatolható kivitelű műpéniszek szabadon hagyják a kezeket, ezáltal forróbb, simogató érzéseben, további ingerkeltésben részesülhetünk.
Azonban van egy fajta, a kétvégűek, amely dildók leszbikus és páros játékok (anális ingerlések) során, de még saját örömszerzésre is mindenkinek ajánlott kiegészítők. Két (különböző) vége miatt változatos ingerléseket keltenek. Velük egyszerre, akár ketten, hárman élhetjük át a szexfantáziák izgalmait.
 

Kétvégű dildó nem csak leszbikusoknak© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!