Japán szexkultúra

A japán szexkultúra már ősidők óta létezik. Hosszú időkre visszatekintve fejlődött, több száz éven át misztikum lengte át. A teljesen különböző ázsiai kultúrában máshogy él a hétköznapi ember. Másképp gondol a szexre. Például a test kielégítése. A szex számukra természetes. Beivódott a mindennapokba és nem csak a gésák napjaiba. Elterjedt az országban a felnőtteknek szóló erotikus képregények, egyre jobban fejlődnek a modern és divatos szexuális segédeszközök. Az egyedi hitvallásuknak, sőt, a mindenki által ismert Gésa tanításoknak köszönhetően a szexben mindig az újat, a megvalósíthatóság határait szélesítik. Talán a legtöbb segédeszközt is náluk ismerik. Tekintsünk bele, mit kínálnak számunkra a kellékek.

A gésagolyók

A gésagolyók vagy más néven kéjgolyók az orgazmus kiváltása alkalmasak, de elsődleges céljuk az izmok tréningezése a szex során használt kéjérzet fokozása. Használatukkal folyamatosan fejleszthetők a belső izommozgások, hogy a férfi péniszt a hölgy a későbbiekben a szex során erőteljesebben tudja ingerelni, kielégíteni. A hosszú távon használt, intim tornával megspékelt gyakorlatok egészségügyi felhasználásra is alkalmazhatók. Kezdetben csak napi néhány perces feladatok, majd később akár házimunkák, utazás közben tudatosan és intenzíven használt duo labdák javítják a hüvely érzékenységét. Gyakorlottabbak a kihúzás megakadályozásával is átélhetnek gyönyöröket.
Most már hogy tudjuk mire is jó és mennyire élvezetes, el kell dönteni, nekünk melyik való!
A gésagolyók méretükben, anyagukban, külső borításukban, és tudásukban is változatosak. Sima vagy érdes, mintás felületük, bársonyos, műanyag, vagy éppen fém, bőrszerű anyagválasztékban eltérnek. Léteznek egy-két vagy három-négy golyósak különböző színben. Sőt lehetnek esetenként plusz vibrációs motorral ellátottak az extrém nehézség eléréséhez. A Japán szigetországban nem volt szabad a gésagolyóval önkielégítést végző nőt zavarni. Ők tudták, mivel a golyóval elvégzett gyakorlatok kezdetben nagyfokú koncentrációt igényelhetnek, ezért egyedül érdemes kipróbálni őket, és azután megosztani tapasztalataid a barátnőkkel.
 

Shunga olajok, testfestékek

A Shunga termékcsalád hatalmas. Termékkínálatába tartoznak a vágykeltő afrodiziákumok, a vágyfokozó olajak és testfestékek. Minden olyan ami az erotikus masszázst mesteri szintre emelheti, a tested intim részeit felébresztik, érzékivé varázsolják minden puha érintésre. A szenvedélyességet kiváltó illatok (virág és gyümölcs keverékek) vitaminokban is gazdagok, a bőrt is ápolják. Művészi szextevékenységet, lassú erotikus pillanatokat nyújtanak. Mindemellett többszöri orgazmust is kiválthatnak. A termékekre a díszes üvegekből biztosan ráismersz majd.

Olajok és testfestékek

Nem csak a gésagolyók származnak a japánoktól. Például megemlíthetjük, hogy ők a megkötözéses szexben (bondage) is hagyományt alapítottak. Történelmük során a szexuális vívmányaikat a tökéletes szintig fejlesztették. Már Magyarországon a szexshopokban is találunk mindenféle kiegészítő (gésagolyó, műpunci, maszturbátor, selyemkötél, szexbaba) közt japán mintára elkészítettet. Kutasd át a webshop teljes kínálatát!
 © 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!