Szexi kellékek kényeztetésre nőknek, férfiaknak és pároknak

2019-05-03 szex, szexshop, vibrátor

Ha meglepnéd magad egy klassz szexkütyüvel? Ha bajban vagy, hogy mivel lepd meg kedvesed, ne legyen gondod! Az Intim Centrum szexbolt Budapest Károly krt. 14. sz. alatti sexshop sex shop üzlet, és internetes online online sexshop webáruház segít neked. A legjobb szexshop, szexkellék és szexáru ajánlatok nőknek – férfiaknak – pároknak!

Szexkellékeket tesztel a nő

2015-09-05 hírek, szex

Az Intim Center szexshop Budapest weblapjának blogján olvasni lethet egy szexshop teszter nőről, és van hogy egy szép szőke lánya a vibrátort vásárlás után egyből ki is próbálja, de most itt egy másik. A szőke nő mondja, hogy mindent alaposan és lelkiismeretesen kipróbál, nincs kibúvó, hiszen ezért fizetik.

Megcsalás helyett szexbaba

Élethű szexbabáktól hűségesek a férfiak? Bizarr trend ütötte fel a fejét a Távol-Keleten, ahol is a férfiak a megcsalás helyett inkább szexbabákra költenek több százezer forintot.

Lepd meg a párodat erotikus ajándékkal

Adj ajándékba erotikát! Szexshop, vibrátorok nagy választéka, szexi fehérneműk, péniszgyűrűk, síkosítók és egyéb termékek készen állnak arra, hogy meglepetése legyen párodnak, és kölcsönös örömökhöz jussatok.

Kommunikálás a szexben

2015-01-09 kommunikáció, szex

A szexuális kommunikációra általában semmilyen bevált eszköz nincs. Gyakran élvezhetetlen helyzetek állnak elő, vagy nem azt kapja az ember, amire vágyik, mert nem tudja, hogy kérhetné. Sokan gyakran zavarba jönnek, ha hangot kell adniuk vágyaiknak, mert tartanak attól, mit fog róluk gondolni a partnerük, ráadásul nem is szeretnék megbántani az illetőt.

Női szexfantáziák, hogy képben legyél

A nőknek a  szexfantáziákban főleg romantikus ábrándokat tulajdonítanak, míg a pajzánabb, a tabukat is súroló képeket többnyire a férfiakhoz társítják. Ezek szerint a két nem szexuális vágyai igencsak messze vannak egymástól. Vajon tényleg ekkorák a különbségek?

Felcsatolható szex eszközök

Mi van akkor, ha két lány szereti egymás, vagy csak szexelni akarnak, és szükség van egy felcsatolható mű péniszre? Mi van akkor, amikor egy pasi többet akar a hagyományos szexnél, vibrátort, felcsatolgató dildót az ánuszába. Van rá igény, mégis tabu téma még.

Hogy hat a homoszexuális pornó a férfiakra

A kutatók (( University of Gerorgia) alapvetően részben a közbeszédnek, részben pedig Freudnak tulajdonítható feltevésnek jártak utána, miszerint ha valami ellen nagyon hangosan tiltakozunk, automatikusan ránk vetül a gyanú árnyéka. Azaz. Ha nyáltól fröcsögő, kereplővel buzizó tisztes családapának véljük magunkat, embertársainkban megfogalmazódik a kérdés: nem vagy te meleg egy kicsit véletlenül?

Nyelvtanóra, hogyan csináljuk szájjal

Ha az orális szexet rutinfeladatnak fogod fel, és néhány heves mozdulat után már a behatoláson jár az eszed, ne csodálkozz, ha nyers ösztöneidre a nő hüvelye szárazsággal felel, vagy a férfi pénisze nem kellő keménységű!
Az orális szex a gyönyörszerzés legbiztosabb és leggyorsabb módja, ám ha azt szeretnéd, hogy a barátnőd vagy barátod számára te legyél a "non plus ultra", nem árt észben tartanod a legfontosabb alapszabályokat.

Orális tippek férfiaknak

2014-05-25 nyalás, nemi élet, szex

Ahány nő, annyi íz, annyi illat, annyi szokás. Hogy mégis hogyan lehet orálisan kielégíteni őket? Ezeket a tippeket osztjuk meg önökkel.

A nők szexhazugságai

Épülhet-e új szerelem hazugságok hátán? Egyáltalán hazugág-e, ha nem vagyunk mindenben teljesen őszinték párunkkal, ha nem teregetjük ki múltunk minden egyes pillanatát? A pszichológus és párkapcsolati tanácsadó mondja el, hogy egy épülgető párkapcsolatnál mi a jobb, az erotikus múlt teljes feltárása (ha az nem teljesen foltmentes), vagy ha megtartjuk magunknak életünk egyes eseményeit, még akkor is, ha nincs benn pirulós részlet, csak éppen, úgy érezzük, nem tartozik rá..

Szex és szocializmus

Tóth Eszter Zsófiának, Szex és szocializmus címmel könyve jelenik meg hamarosan amit Murai Andrással közösen írt. Kádár János ideje alatt többet szexelt a magyar? Miért volt sok abortusz a 70-es években? Valódi levelekre válaszolt-e a szexológus az Ifjúsági Magazinban? Mit gondolt a rezsim a prostitúcióról vagy a nudizmusról?

Tabu ne legyen a szexben

2014-04-03 tabu, szex

Ne legyünk gátlásosak ha a szexről esik szó. Sokan inkább hallgatnak, és visszafojtják érzelmeiket, szexuális vágyaikat. A lexikonok szerint a tabu valamely tárgy, élőlény vagy fogalom megemlítésére, avagy érintésére vonatkozó tilalom. A tabuk ősidők óta jelen vannak az emberiség életében.

A pornó és a valóság

2014-04-01 pornó, szex

Amiket egy pornófilmben látunk, nem feltétlenül alapulnak a valóságon. A plasztikai sebészet és a digitális retusálás mágikus összefonásával és a különböző pózokkal, a pornográfia egy hamis világot mutat, aminek nem sok köze van az igazi emberekhez: Szinte minden esetben, szilikon mellekről beszélhetünk. Vékony derekak és kőkemény fenekek? Valószínűleg az iszonyatos éhezés, sebészet és a szteroidok borzalmas hatásai. A filmbeli párok maratoni több órán keresztül vég nélkül szexelnek? Bizonyára egy nagyon jó filmvágó munkája lehet benne.

Biztos ötletek orgazmushoz

2014-03-30 orálszex, szex

Orgazmussal végződjön a szex. Egy táncos este vagy egy közös masszázs megfelelő hangulatot teremt a szexuális örömök megéléséhez. Lényeg, hogy mindkét fél vonzónak érezze magát. Szakértőnk: Dr. Erős Erika, szexuál-medicina szakember.

Fájdalom a szexben

2014-03-27 fájdalom, szex

Sokan szenvednek a legkülönfélébb fájdalmaktól szex előtt, közben vagy után. A panaszok hátterében a fizikai okok mellett lelkiek is állhatnak, de az esetleges komolyabb következmények elkerülése végett, ajánlatos a lehető leggyorsabban egy alapos kivizsgálásnak alávetni magunkat.

Melyik napszakban legjobb a szex

2014-03-26 nemiség, szex

A szex mikor a legjobb? Reggel, délben vagy este? Van, aki reggel kívánja, van, aki este szexelne, és van olyan is, aki délután ábrándozik róla munka helyett. A vágynak is megvan a maga ritmusa a nap folyamán.
A nők és férfiak alapvetően mindenben különböznek, kivéve egy dologban: mindketten ugyanazt akarják, de persze nem ugyanakkor.
 

Móra Ferenc szex tízparancsolata

2014-03-25 irodalom, erotika, szex

Mellecskéit borzongasd életre a szemeddel, de csak a nyelved hegyével érintsd. – részlet Móra Ferenc (1879–1934) most előkerült pajkos szerelmi tízparancsolatából.

Szexben valami új

2014-03-16 szex, szexshop

Egy nő azért engedi el magát egy idegennel, mert nem kell félnie, hogy az elítéli őt, és nem is érdekli túlzottan az idegen véleménye. A férjével azonban együtt él, ő a gyermekei apja, és mint ilyen, a férj könnyen bántó tud lenni a szokatlan szexuális vágy láttán. Ne féljünk megfogalmazni mit szeretnénk!

Korai magömlés, elszorításos technika

2014-03-14 korai magömlés, szex

Korai magömlésről akkor beszélhetünk, ha a férfi szándéka ellenére nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét a hüvelybe vezetés előtt, illetve közösülés közben, a nő kielégülése előtt jut el a magömlésig. A korai magömlés különböző technikákkal orvosolható.

A férfi a szex miatt választ fiatal nőt

2014-03-12 szerető, kutatás, szex

A British Medical Journal tanulmánya szerint a szex miatt választ fiatalabb nőt a férfi. A férfiak több mint kétszer akkora valószínűséggel aktívak szexuálisan idős korukban, mint a nők, de mindkét nem esetében a jó egészségi állapot a kulcsa a nemi vágynak - áll  folyóiratban közzétett tanulmányban.
 

Szex alvás közben

2014-03-11 kutatás, szex

Hallott olyat, hogy valaki alvás közben szeretkezik? Pedig a jelenség létezik, a neve szex-szomnia, jellemzője pedig az, hogy az ettől „szenvedők” álmukban követelik a szexet, sőt képesek az aktusban tevőlegesen is részt venni, majd másnap semmire sem emlékeznek.

Nőnapra erotikus ajándékok

Március 8. nemzetközi nőnap! Nem tudja mit ajándékozzon nőnapra? A virágárusnál sokat kell várni, a csoki meg nem jó mert fogyózik? Ékszer, kiskutya meg nem jó ajándék? Vannak erotikus ajándékok mindkettőjük örömére!

A szexuális kisugárzás

Biztosan találkozottl már olyan férfival vagy nővel, aki megjelenésétől vagy szépségétől függetlenül hatalmas vonzerővel rendelkezett és egytől-egyig magára vonta környezete szexuális érdeklődését! Mitől lesz ez a személy vonzó? Hát, attól, hogy szép, vágná rá az emberek többsége. Az erotikus kisugárzás a London School of Economics szociológusa, Catherine Hakim szerint nem más, mint a fizikai alkalmasság, ápoltság, társadalmi helyzet és a nemi varázs, vagyis a szexepil összessége. A válasz azonban nem ilyen egyszerű...

A női orgazmusról

Mindent a női orgazmusról: férfiaknak ajánljuk! "Kész vagyok, hogy hány pasas teljesen érzéketlen a csaja vágyai iránt. De ha érdekli is, akkor sem változtat a lepedő feletti szokásain, inkább elkezdi terelni a témát. Mentségünkre szóljon, hogy nem könnyű egy nővel tárgyalni erről" - mondja egy  fiatal nő a szexuálpszichológusának a nemi életéről. Érdemes lenne átgondolni a témát!

Gyakori férfi szexfantáziák

2014-02-21 orálszex, pároknak, szex

Mire gondolsz, drágám? – kérdezi a nő a fejét a féfira hajtva, ábrándosan összekucorodva a heverőn. Hát… hmm, hogy mennyire szeretlek? Oké. Hogy mi futott át igazából a férfi agyán? A leggyakoribb férfi szexfantáziákról olvashatsz!

Szex többesben, párcsere

A szex többesben (csoport-, vagy gruppenszex) vagy a párcserés erotikára ki ne vágyakozna, vagy kit ne hajtana a kiváncsiság, ugyanúgy mint szexuális segédeszközök felé. Felmérés szerint a magyarok szeretik a perverz szexet.
Egy kis exchibicionizmussal ugyan kinek ne támadtak volna már pikáns vagy épp bizarr szexuális vágyai, amelyeket otthon, a négy fal között, megszokott párjával nem mer, vagy egyenesen nem tud kiélni?

Az orgazmus intimitása

Az orgazmus a nemi aktus tetőpontja; a nemi szervek szexuális ingerlése által kiváltott rendkívül intenzív pszichológiai és fizikai örömérzet, kéjérzet. Az orgazmus euforikus lélektani élmény, melyet önkéntelen testmozgások, izommozgások, megemelkedett pulzusszám, vérnyomás és szapora légzés kísér. Az orgazmus során illetve azt követően a szervezetben neurohormonok (oxitocin és prolactin) termelődnek, amelyek az orgazmus utáni kellemes testi állapot fenntartásáról gondoskodnak néhány percen keresztül. Mi történik közben és utána? Olvassa el a cikket!

A vibrátor az egészséges szex része

2014-02-12 szex, vibrátor

Egy felmérésben több ezer férfit és nőt kérdeztek arról, hogy mennyire sikerült intim viszonyba keveredni a vibrátorral, és úgy általában véve mi a véleményük a huncut kis eszközről. A 18 és 60 év közötti válaszadók kortól és nemtől függetlenül meglehetősen pozitív élményekről számoltak be, és még annál is pozitívabb véleményük van az örömszerzés ezen módjáról. A kérdőíven egyetértettek a vibrátorral kapcsolatos a pozitív állításokkal.

Van ok a szexre

A szex jó a testünknek, az elménknek és a stressz-szintünknek. A szex alapvetően egyfajta testmozgás. Még ha valaki nem is sportszerűen akarja csinálni, akkor is serkenti a vérkeringést, összehúzódnak az izmok és a szervezetünkben endorfin szabadul fel: vagyis, jól érezzük magunkat.

Telefonnal irányítható vibrátoros fehérnemű

Az okostelefon nem csak az életünk, hanem az erotika a szex része is lett. A szexkellék gyártók is kezdik kihasználni a lehetőségeit. Egy érdekes újdonság az okostelefonnal irányítható vibrátoros tanga bugyi. Szex és önkielégítés céljára is jó. Újabb fontos lépést tett az emberiség a nemek közötti barátság erősítésében. Magyarországon is hamarosan megjelenik.

Címkék

afrodiziákum (3)ajándék (2)ajándék nőknek (1)ajánló (3)análszex (1)bankkártya (1)bilincs (1)boom boom (1)bugyi (1)bulvár (5)chilirose (2)család (1)csoportszex (1)diáklány (1)drog (1)durex (1)elnök (1)endorfin (1)erekció pumpa (1)erotika (1)erotikus fehérnemű (1)erotikus ruha (1)facebook (1)fehérnemű (4)felcsatolhato (1)feromonos parfüm (1)fájdalom (2)férfiaknak (5)g-pont (1)gold power (1)gumi (1)gumibaba (1)guminő (1)hitelkártya (1)homofób (1)homoszexuális (1)házasság (3)házipatika (1)hírek (8)intimitás (1)irodalom (1)jude law (1)karácsony (1)khiméra (3)kis hegedűs réka (1)kommunikáció (1)korai magömlés (1)koton (1)kutatás (3)kábítószer (1)kádár jános (1)kéz dildó (1)könyv (2)magyarország (1)maszturbátor (1)menstruáció (1)menszesz (1)meztelen (1)miley cyrus (1)modell (1)nemi élet (5)nemiség (3)nyalás (1)nyitvatartás (1)női ejakuláció (1)női orgazmus (1)nők (2)nőknek (2)nőnap (2)nővérke (2)obssesive (2)okostelefon (1)online sexshop (1)online szexshop (3)orgazmus (4)orálszex (4)palvin barbara (1)pillangó (1)pincérnő (1)plasztika (1)pleasure (1)pornó (1)potencia (2)potencianövelő (2)prosztata (1)prosztata izgató (1)pszichológus (1)párcsere (2)pároknak (2)pénisznövelés (1)péniszpumpa (1)rendőrnő (1)riport (1)robin baker (1)roxana (2)sebész (1)sperma (1)strapon (1)szerepjáték (1)szerető (1)szex (31)szex shop (3)szexbaba (1)szexcsengő (1)szexi fehérnemű (7)szexi jelmez (5)szexi ruci (1)szexshop (16)szexshop budapest (5)szexshop center (1)szexshop vásárlás (2)szextafolyam (1)szexualitás (1)szexuális segédeszköz (1)szexuális vonzalom (2)szexuálpszichológus (2)szexüzlet (2)szilikon (1)szocializmus (1)szvinger (1)tabu (1)takarítónő (1)tanga (1)tanárnő (1)teszt (1)távirányítós (1)vasárnap (1)viagra (1)vibrátor (22)vibrátor gyártás (1)vibrátor szex (1)vibrátor vásárlás (3)vibrátoros (2)videó (3)vágyfokozó (1)vákuumpumpa (1)vásárlás (1)webáruház (1)zimány linda (1)élvezés (1)énekesnő (1)étterem (1)óvszer (3)önkielégítés (4)

Archívum© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!