Szex többesben, párcsere

Ki ne érezné – bevallottan vagy titkoltan – izgatónak, ha a szex oltárán harmad- vagy akár többedmagával áldozhat? Ezen vágyak beteljesítésére jöttek létre az úgynevezett swingerklubok, amelyekről nyíltan senki sem beszél, mégis mindenki tud létezésükről. Ezek a klubok nem hirdetik magukat az utcáról jól látható cégérrel, de aki keres, az talál helyet, ahol partnerét és a saját testét is megoszthatja másokkal.

– Tavaly voltunk az élettársammal először swingerklubban, természetesen az ő ötlete volt – mondta Andrea, aki arcát és teljes nevét nem vállalja, munkahelyén, de még tágabb családjában sem tudnak kedvteléséről. – Zoltán nagyon lelkes volt, én viszont tele voltam gátlásokkal, így elsőre vegyes élmény volt. A klub, ahova elmentünk, nagyon meghitt és hangulatos volt, ahogy a legtöbb ilyen hely. Ők végül is csak a nyugodt és felszabadult környezetről gondoskodnak, a többi rajtunk múlik.

Andrea és Zoltán azonnal elfogadták a klub alapszabályait, amelyek közül a legfontosabb: a „nem” az mindig nemet jelent, soha nem értelmezhető „talán”-ként. A „közösbe beszállt” nők, legyenek a férjükkel, barátjukkal vagy egyedül, csak azzal szeretkeznek, akivel akarnak, kényszernek, erőszakoskodásnak itt nincs helye. A swinger több formában is létrejöhet, ám a legfontosabb, hogy minden önkéntes és kölcsönös legyen. A leggyakoribb, hogy egy kalandvágyó pár egy harmadik félt – általában nőt – vagy egy másik párt von be a szeretkezésbe, amit mások szabadon nézhetnek. Ebből alakulhat ki akár ötös, hatos vagy még több személyt számláló szeretkező csoport, ahol a kényeztetés körbejár.

Andrea megkedvelte a swingert, s a kapcsolatának sem ártott meg, hogy mindketten idegenekkel látják intim helyzetben a párjukat. Egy vibrátor, vagy más szexuális segédeszköz használata sem feszélyezi őket. Bennük nincs féltékenység sem tárgyakkal sem személyekkel szemben, de a csoportszex nem való mindenkinek.
– Sajnos már az én pácienseim között is volt olyan, akinél a dolog rosszul sült el – mondta a szexológus. – Általában a nők sínylik meg a dolgot, a párjuk kedvéért belemennek, aztán egy életen át cipelik magukkal a terhet. Egy merevebb erkölcsi beállítású embernél szégyenérzet kísérheti az aktust, a féltékeny hajlamúaknál a kapcsolat is rámehet. A nők úgy érzik, hogy egy ilyen swingerklubban tárgyként kezelik őket, ami, valljuk be őszintén, egy kicsit így is van.

A szexológus szerint nemcsak a lelki, de a testi veszélyekre sem árt odafigyelni. A klubok nem teszik kötelezővé az óvszer használatát, és egészségügyi igazolást sem kérnek senkitől. Aki védekezés nélkül adja át magát a hét végi csoportos gyönyörnek, könnyen kezdheti az új hetet egy bőr- és nemibeteg-gondozóban.
Római múlt: A csoportos szex intézménye nem új keletű, hisz a legendás ókori római orgiák a mértéktelen étel és italfogyasztás mellett a testiség korlátlan, tömegesen gyakorolt kiélésére épültek. Ám a párcsere, illetve a házastársi együttlét más párokkal való megosztásának első dokumentált esete mégiscsak a 15. századhoz köthető. Később vallási vagy félvallási szekták gyakorolták rituáléikon a közös szexet, persze csak a tagok közt. Az intézményesített, vagy inkább klubosított grupi, a swinger a múlt század hetvenes éveiben indult virágzásnak Amerikában. Ma Magyarországon is egyre több az ilyen klub, sokan az interneten hirdetik magukat. (Hírbank)

Vissza


Címkék

afrodiziákum (3)ajándék (2)ajándék nőknek (1)ajánló (3)análszex (1)bankkártya (1)bilincs (1)boom boom (1)bugyi (1)bulvár (5)chilirose (2)család (1)csoportszex (1)diáklány (1)drog (1)durex (1)elnök (1)endorfin (1)erekció pumpa (1)erotika (1)erotikus fehérnemű (1)erotikus ruha (1)facebook (1)fehérnemű (4)felcsatolhato (1)feromonos parfüm (1)fájdalom (2)férfiaknak (5)g-pont (1)gold power (1)gumi (1)gumibaba (1)guminő (1)hitelkártya (1)homofób (1)homoszexuális (1)házasság (3)házipatika (1)hírek (8)intimitás (1)irodalom (1)jude law (1)karácsony (1)khiméra (3)kis hegedűs réka (1)kommunikáció (1)korai magömlés (1)koton (1)kutatás (3)kábítószer (1)kádár jános (1)kéz dildó (1)könyv (2)magyarország (1)maszturbátor (1)menstruáció (1)menszesz (1)meztelen (1)miley cyrus (1)modell (1)nemi élet (5)nemiség (3)nyalás (1)nyitvatartás (1)női ejakuláció (1)női orgazmus (1)nők (2)nőknek (2)nőnap (2)nővérke (2)obssesive (2)okostelefon (1)online sexshop (1)online szexshop (3)orgazmus (4)orálszex (4)palvin barbara (1)pillangó (1)pincérnő (1)plasztika (1)pleasure (1)pornó (1)potencia (2)potencianövelő (2)prosztata (1)prosztata izgató (1)pszichológus (1)párcsere (2)pároknak (2)pénisznövelés (1)péniszpumpa (1)rendőrnő (1)riport (1)robin baker (1)roxana (2)sebész (1)sperma (1)strapon (1)szerepjáték (1)szerető (1)szex (31)szex shop (3)szexbaba (1)szexcsengő (1)szexi fehérnemű (7)szexi jelmez (5)szexi ruci (1)szexshop (16)szexshop budapest (5)szexshop center (1)szexshop vásárlás (2)szextafolyam (1)szexualitás (1)szexuális segédeszköz (1)szexuális vonzalom (2)szexuálpszichológus (2)szexüzlet (2)szilikon (1)szocializmus (1)szvinger (1)tabu (1)takarítónő (1)tanga (1)tanárnő (1)teszt (1)távirányítós (1)vasárnap (1)viagra (1)vibrátor (22)vibrátor gyártás (1)vibrátor szex (1)vibrátor vásárlás (3)vibrátoros (2)videó (3)vágyfokozó (1)vákuumpumpa (1)vásárlás (1)webáruház (1)zimány linda (1)élvezés (1)énekesnő (1)étterem (1)óvszer (3)önkielégítés (4)

Archívum© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!