Női szexfantáziák, hogy képben legyél

A nőknek sokszor a szexszel kapcsolatos gondolatoktól megfájdul a hasijuk, bizsereg a bőrük, és benedvesedik a vaginájuk. Azok a nök, akik jó szeretőnek tartják magukat, gyakrabban fantáziálnak. Akik egy jövőbeli szexuális élményre fantáziálással készülnek, azok könnyebben izgulnak fel és jobban is élvezik, amikor megtörténik. Csaknem mindannyian fantáziálnak maszturbálás közben, sokan szex közben is ezt teszik, különösen akkor, ha nehezen jutnak el az orgazmus küszöbére. A nők 76,9 % álmodik szexuális álmot, 71,8 % izgul fel pornóújságon és videón, 60 % beszél a partnerének a fantáziálásairól, 33,6 % ki is próbálja.

- Fantáziálás a valóságos partnerröl: Ez mindkét nemre jellemző – logikus okok miatt: igazi, elérhető hús-vér, és gyakran jobban felizgat mint bárki más.

- Szerelmeskedés hírességgel - Egy gazdag, híres ember kíván. Kell ennél izgatóbb álom? Aki ilyesmit képzel, azt akarja vele bizonyítani, hogy jobb, szerencsésebb és kívánatosabb a többi nőnél.

- Szex egy másik férfival: Nőknél ez többnyire egy korábbi szerető. Vannak, akik hütlennek vagy bünösnek érzik magukat, ha a múltjuk egyik különösen forró eseményét újraélik: ne tegyék! Ez normális. Felmérések szerint a nök általában nem ahhoz mennek hozzá, akivel a legszenvedélyesebb szexuális viszonyban voltak (a legtöbben biztonságra törekednek, beérik a többé-kevésbé megfelelövel). Vagyis hiába imádod a jelenlegi barátodat, könnyen megeshet, hogy egy régebbi jobban fel tudott izgatni. Ha egy új férfiról fantáziálsz, akkor a régi jó “az kell, ami nem lehet a tiéd” szindróma forog fenn. Az erkölcsök és az olyan kellemetlen dolgok, mint az AIDS, sajnos megakadályoznak benne, hogy mindenkivel lefeküdj, akivel csak szeretnél. De az állandó partner nem jelenti azt, hogy minden más vonzó férfiról le kellene mondanod, ezért, így vagy úgy, de téged is foglalkoztatnak a “hütlen” érzések. A legbiztonságosabb megoldás a saját kimeríthetetlenül termékeny képzeleted. A társaságod közismert bikájával szeretkezel (nagydíjas pénisze van); üde fiúkákkal (akik nagy kan hírében állnak, legalább egy testrészük jó kemény, és mivel te vagy a tapasztaltabb, kényedre-kedvedre dirigálhatod öket); valamint hírességekkel. A valóságban a híres emberek egyáltalán nem olyanok, mint amilyennek a PR-juk bemutatja öket, mindazonáltal sokkal érdekesebbnek tünnek, mint egy átlagember. Ehhez jön még, hogy milyen híres leszel, ha megkapod öket: megjelenni egy hollywoodi csödör oldalán hatásos magabiztosság-fokozó szer, ráadásul vonzeröd fényes bizonyítéka.

- Szex egy nővel: A lányok gyakrabban fantáziálnak azonos nemüekröl, mint a férfiak, valószínüleg azért, mert ez elfogadottabb. És sokkal kevésbé félnek, hogy ettöl melegek volnának. A fantáziálásban szereplö nő általában ismeretlen, de mindig pontosan tudja, mit kell tennie, mert ugyanaz van neki, ami neked.

- Ki kéne próbálni valami vadi újat: Itt ismét müködésbe lép a “rendes lány ilyet nem csinál” félelmetes effektusa. Sok nő rendkívül kísérletezö kedvü és gondolatgazdag a fantáziálásában, ám partnerüknek már kevesebben vallják be a “furcsaságok” iránti vágyukat, félve az elítélö véleménytöl. A fejben lejátszott jelenetek majdnem olyan jók, mint az igaziak. Egészséges, szabad szellemü nők számára a fantáziálás egyfajta föpróba, mely után még sokkal hevesebben várják a valóságos élményt. Ebbe a fantáziálás típusba tartozik a szemérmetlen édes hármas, az “orgia stílusú” csoportos szex és a kukkolás. Népszerü álom a nyilvános helyen lebonyolított szeretkezés is: nemcsak a kedvesünket izgatjuk fel vele, hanem saját exhibicionizmusunk is kielégül.

- Orális szex – ö adja, te kapod: A női orgazmus elérésének ez a leggyorsabb, leghatásosabb (és néha az egyetlen) módja: ezért hát nem meglepö, hogy nagyon is jelen van fantáziavilágodban. Álmaid pasija nemcsak hogy szeret téged orálisan kielégíteni, hanem annyira lelkes, hogy tulajdonképpen a legszívesebben bemászna, és napokig bent maradna. Szívdöglesztő, magas, izmos és szexuális vágyaid rabszolgája. Megparancsolhatod neki, hogy amikor csak kívánod, elégítsen ki orálisan (órákon át), de ugyanö meg is vacsoráztat, mesés masszázst ad, elmosogat, és még az ágyat is megveti.

- Romantikus szexfantáziálás: A legtöbb nő kész bevallani – alighanem, mert ez a “legelfogadhatóbb” változat. Valamiért nöiesebbnek tünik ezt mondani: “arról álmodozom, hogy napnyugtakor trópusi tengerparton szeretkezem”, mint azt, hogy “egy rendőr orálisan kielégít”. A romantikus fantáziálások érzelemi töltetüek, többnyire olyanok, mint egy olsó ponyva: utadba akad egy csodás pasi, aki nem képes egyetlen nöt szeretni, elbüvölöd szépségeddel, céltudatosságoddal, és a végén fölfal a holdfényes tengerparton. Én személy szerint egyetlenegy nőt sem ismerek, akinek romantikus fantáziái volnának, de szexológusok állítják, hogy a legtöbb “normális” nőnek van (emiatt kénytelen vagyok feltételezni, hogy minden barátnöm eltér a normálistól).

- Muszáj csinálnod, bár nem akarod: magyarán “megerőszakolnak” Gyakran fantáziálnak a nők a “biztonságos” megerőszakolásról, ám ez fényévekre van a valóságtól, még annak nevezni is csacsiságnak tünik. A fejben történö “megerőszakolás” szenvedélyes és heves, de ritkán kegyetlen vagy fájdalmas, s gyökeresen különbözik a való életben sajnos elöforduló brutális büntényektöl. Már megint a “jó kislány” tünetről van szó: téged semmi felelösség nem terhel, hiszen álmaid férfija legyőz, te meg csak hagyod magad tologatni, mint bábut a szex-sakktáblán. A spektrum túlsó végén helyezkednek el azok a fantáziálások, melyekben te kényszeríted őt szeretkezésre, gyakran olyan férfiterepeken, mint egy bírósági tárgyalóterem vagy egy üzleti tárgyalás. Ezek a fantáziálások azért vonzóak, mert fizikai fölényed tudatában lépsz fel bennük, aminek a valóságban rendszerint az ellenkezője az igaz.

- Megőrjited a férfit: Ha te olyan ragyogó / szexi / hosszú combú / lenyügöző nő vagy, hogy a férfi nem bír magával, megint csak feloldozva érezheted magad a felelösség alól. Olyan nők kedvenc fantáziálása ez, akiknek még mindig “engedélyre” van szükségük ahhoz, hogy elengedjék magukat. De a legtöbbünk számára kellemes ábránd, hiszen ki ne akarna olyan gyönyörü lenni, hogy a lába elött fetrengjenek a férfiak?

- A Nagy Prostituált: Sokan állítják magukat az utcára gondolatban. Főleg a szégyenlős nők. Így ugyanis disznó dolgokat is megtehetnek, hiszen pénzért teljesítik az ügyfél kívánságát. Ez ismét olyan nök közkedvelt fantáziálása, akiknek nemiségét a valóságban gátlások bénítják. A fantáziaképekben álcázva élik ki igazi szexuális énjüket, miszerint pénzért csinálják. Miröl van itt szó? Kötelezettségektöl mentes szexvásárról, mely nagyszerü lehetöséget teremt elönyös tulajdonságaid fitogtatására. Ha a férfiak fizetnek kegyeidért, azt bizonyítják, hogy vonzó vagy: van valamid, amit annyira akarnak, hogy pénzt adnak érte. (Ennek a képzeletjátéknak megint csak semmi köze a prostitúció tényleges, emberi méltóságot sértö intézményéhez.) A sztriptíz ugyanennek a vágyálomnak egy gyakoribb változata: annyira felizgatja öket a tested, hogy mint szédült legyek keringenek körülötted, és te kegyetlenül kínzod öket.

- Szeretkezés egy idegennel: A valóságban az efféle szex elég rosszul szokott elsülni. A fantáziánkban viszont rettentö kielégítő. Nem zavarják meg egy valóságos viszony (gyakran unalmas) gyakorlati szükségletei – szex a szexért, s jutalma a tiszta, zavartalan élvezet. Az idegenen kiélheted minden gonoszságodat, hiszen soha többé nem fogod látni, sőt, még csak azt sem tudja, hogy ki vagy (és nem terjeszthet rólad mocskos pletykákat). Még inkább felcsigáz, ha egy “arc nélküli” férfival szeretkezel. Hátulról közelít meg, inkább érzed, semmint látod, és a tekintetek találkozásának meghittsége nélkül élvezheted a szexet. Forrás: Intim Centrum, Szexpláza.

Vissza


Címkék

afrodiziákum (3)ajándék (2)ajándék nőknek (1)ajánló (3)análszex (1)bankkártya (1)bilincs (1)boom boom (1)bugyi (1)bulvár (5)chilirose (2)család (1)csoportszex (1)diáklány (1)drog (1)durex (1)elnök (1)endorfin (1)erekció pumpa (1)erotika (1)erotikus fehérnemű (1)erotikus ruha (1)facebook (1)fehérnemű (4)felcsatolhato (1)feromonos parfüm (1)fájdalom (2)férfiaknak (5)g-pont (1)gold power (1)gumi (1)gumibaba (1)guminő (1)hitelkártya (1)homofób (1)homoszexuális (1)házasság (3)házipatika (1)hírek (8)intimitás (1)irodalom (1)jude law (1)karácsony (1)khiméra (3)kis hegedűs réka (1)kommunikáció (1)korai magömlés (1)koton (1)kutatás (3)kábítószer (1)kádár jános (1)kéz dildó (1)könyv (2)magyarország (1)maszturbátor (1)menstruáció (1)menszesz (1)meztelen (1)miley cyrus (1)modell (1)nemi élet (5)nemiség (3)nyalás (1)nyitvatartás (1)női ejakuláció (1)női orgazmus (1)nők (2)nőknek (2)nőnap (2)nővérke (2)obssesive (2)okostelefon (1)online sexshop (1)online szexshop (3)orgazmus (4)orálszex (4)palvin barbara (1)pillangó (1)pincérnő (1)plasztika (1)pleasure (1)pornó (1)potencia (2)potencianövelő (2)prosztata (1)prosztata izgató (1)pszichológus (1)párcsere (2)pároknak (2)pénisznövelés (1)péniszpumpa (1)rendőrnő (1)riport (1)robin baker (1)roxana (2)sebész (1)sperma (1)strapon (1)szerepjáték (1)szerető (1)szex (31)szex shop (3)szexbaba (1)szexcsengő (1)szexi fehérnemű (7)szexi jelmez (5)szexi ruci (1)szexshop (16)szexshop budapest (5)szexshop center (1)szexshop vásárlás (2)szextafolyam (1)szexualitás (1)szexuális segédeszköz (1)szexuális vonzalom (2)szexuálpszichológus (2)szexüzlet (2)szilikon (1)szocializmus (1)szvinger (1)tabu (1)takarítónő (1)tanga (1)tanárnő (1)teszt (1)távirányítós (1)vasárnap (1)viagra (1)vibrátor (22)vibrátor gyártás (1)vibrátor szex (1)vibrátor vásárlás (3)vibrátoros (2)videó (3)vágyfokozó (1)vákuumpumpa (1)vásárlás (1)webáruház (1)zimány linda (1)élvezés (1)énekesnő (1)étterem (1)óvszer (3)önkielégítés (4)

Archívum© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!