Hogy hat a homoszexuális pornó a férfiakra

A homofóbia szó jelentése félelem, idegenkedés a homoszexualitástól, illetve a homoszexuálisoktól. Tágabb értelemben a homoszexuálisokkal szembeni ellenérzések, diszkrimináció általános megnevezése, ezt isztázni kellett.
Egy több éves kutatásról van szó, valamiért nagyon felkapták mostanában a szexualitással foglalkozó blogok, s szakmai szinten is újabb és újabb vélemények érkeznek a témában. Nem megyünk el mellette szó nélkül mi sem, főleg, hogy némi aktualitással is számolhatunk. A szexshop üzletekben a homoszexuális vagy biszex férfiak egyre gyakrabban jelennek meg. Vásárolnak szexi jelmezeket, fehérneműket, de a vibrátorok és dildók is kelendőek. A prosztata izgatók a kedvenceik, de az anális eszközök mindegyike kelendő.

A kísérlet során a vizsgálatban részt vevő heteroszexuális férfiakkal tesztet töltettek ki, amolyan attitűd felmérést, amiből egyértelműen kiderült, mennyire toleránsak, mennyire fogadják el a tényt, hogy a homoszexualitás létezik, és nem feltétlenül elektrosokkal kezelendő betegség. Az eredmények alapján a férfiakat két csoportra osztották: homofóbokra és elfogadóakra. A pasasokat ezek után elektródákra kötötték, s hogy az esetleges felháborodásból és egyéb érzelmi megnyilvánulásokból fakadó téves eredményeket kiszűrjék, az agyi tevékenységet mérő műszereket kiegészítették egy, a pénisz kerületének legapróbb változásait is észlelni képes műszerrel.

A tesztszobákba félrevonult férfiaknak ezek után kezdődött az ingyenes pornódélután, aminek során elsőzör hetero-, majd leszbi-, végül pedig melegpornót vetítettek. Az eredményeket nevezhetnénk megdöbbentőnek, ha a fenti feltételezések már nem éltek volna egyébként is a fejünkben. A vegyes párosok és a lány-lány felállás mindkét csoport számára izgató hatású volt, de a férfi-férfi pornó a vadul homofóbok között váltott ki erekciót, méghozzá szignifikánsan nagyobb százalékban, mint a kontrollcsoport tagjai esetén. A magukat homofóbnak vallók között a visszafogott erekció 26 százalékban jelentkezett, az egyértelműen erős 54 százalékban, míg a másik csoport esetében ez a két arányszám 10 és 24.

A dolog pikantériája, hogy a műszerekkel mért izgalmi állapot dacára, amit két férfi szexuális aktusa váltott ki az alanyokban, a záró tesztkérdéseknél az érintettek egyértelműen jelezték, amit láttak nem más, mint gusztustalan, természetellenes, felháborító cselekedet. A kísérlet egyértelműen elgondolkodtató eredményekre vezetett tehát, bár meleg körökben azonnal felmerült, vajon a tesztben résztvevők közül milyen arányban lehettek a valódi, meggyőződéses homofóbok és azok, akik saját, már felismert homoszexualitásukat igyekeznek ily módon leplezni. Kritikusok azt is hozzátették, óvatosan kell bánni a következtetések levonásával, olykor össze lehet ugyanis keverni a zavarodottság által leadott testi jeleket a szexuális izgalommal.
 

Vissza


Címkék

afrodiziákum (3)ajándék (2)ajándék nőknek (1)ajánló (3)análszex (1)bankkártya (1)bilincs (1)boom boom (1)bugyi (1)bulvár (5)chilirose (2)család (1)csoportszex (1)diáklány (1)drog (1)durex (1)elnök (1)endorfin (1)erekció pumpa (1)erotika (1)erotikus fehérnemű (1)erotikus ruha (1)facebook (1)fehérnemű (4)felcsatolhato (1)feromonos parfüm (1)fájdalom (2)férfiaknak (5)g-pont (1)gold power (1)gumi (1)gumibaba (1)guminő (1)hitelkártya (1)homofób (1)homoszexuális (1)házasság (3)házipatika (1)hírek (8)intimitás (1)irodalom (1)jude law (1)karácsony (1)khiméra (3)kis hegedűs réka (1)kommunikáció (1)korai magömlés (1)koton (1)kutatás (3)kábítószer (1)kádár jános (1)kéz dildó (1)könyv (2)magyarország (1)maszturbátor (1)menstruáció (1)menszesz (1)meztelen (1)miley cyrus (1)modell (1)nemi élet (5)nemiség (3)nyalás (1)nyitvatartás (1)női ejakuláció (1)női orgazmus (1)nők (2)nőknek (2)nőnap (2)nővérke (2)obssesive (2)okostelefon (1)online sexshop (1)online szexshop (3)orgazmus (4)orálszex (4)palvin barbara (1)pillangó (1)pincérnő (1)plasztika (1)pleasure (1)pornó (1)potencia (2)potencianövelő (2)prosztata (1)prosztata izgató (1)pszichológus (1)párcsere (2)pároknak (2)pénisznövelés (1)péniszpumpa (1)rendőrnő (1)riport (1)robin baker (1)roxana (2)sebész (1)sperma (1)strapon (1)szerepjáték (1)szerető (1)szex (31)szex shop (3)szexbaba (1)szexcsengő (1)szexi fehérnemű (7)szexi jelmez (5)szexi ruci (1)szexshop (16)szexshop budapest (5)szexshop center (1)szexshop vásárlás (2)szextafolyam (1)szexualitás (1)szexuális segédeszköz (1)szexuális vonzalom (2)szexuálpszichológus (2)szexüzlet (2)szilikon (1)szocializmus (1)szvinger (1)tabu (1)takarítónő (1)tanga (1)tanárnő (1)teszt (1)távirányítós (1)vasárnap (1)viagra (1)vibrátor (22)vibrátor gyártás (1)vibrátor szex (1)vibrátor vásárlás (3)vibrátoros (2)videó (3)vágyfokozó (1)vákuumpumpa (1)vásárlás (1)webáruház (1)zimány linda (1)élvezés (1)énekesnő (1)étterem (1)óvszer (3)önkielégítés (4)

Archívum© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!