Családban meztelenkedés és szex

2014-04-02 meztelen, család

Vannak szülők, akik otthon reggelente meztelenül járkálnak a lakásban, noha tiszteletben kellene tartaniuk a gyerek testi intimitását. Egy négy-öt éves gyerek számára kifejezetten káros lehet, ha a meztelen szülőhöz bújik oda: például egy kisfiú a ruhátlan anyához vagy egy kislány a mezítelen apához. Ha ez előfordul, mihamarabb fel kell öltözni. Négy-öt évesen nyitottak a gyerekek, az óvodában ekkor kezdik felfedezni mind a saját, mind a társaik testét. Ez nagyon erőteljes szexuális időszaknak számít, amit a környezet felerősíthet, ha egyéb szexuális ingereket is biztosít – például ha a kicsi a meztelen szülőkkel alszik együtt –, és ez zavart kelthet a gyerek későbbi szexuális fejlődésében. Előfordul, hogy az apa együtt fürdik a kislányával, ami nem számít szexuális zaklatásnak, hiszen apai szeretetből tette, de nem képviselte világosan a határokat, azt a szabályt, hogy a felnőttnek kell visszavonulnia a gyerektől.

Az sem szerencsés dolog a gyerek számára, ha a szülei nudista strandra járnak vele. Kisgyerekként nem kell meztelen felnőtteket látnia, mert az megzavarhatja őt. Minél jobban zavarba jönnek a szülők, ha a gyerek véletlenül rájuk nyit, miközben meztelenek (vagy szex közben meglátja őket), annál inkább érzi a kicsi, hogy valami titok van a háttérben, és annál kíváncsibb lesz. Ha például egy kislány megkérdezi, hogy mi az ott apunak, akkor a korának megfelelően, azokkal a szavakkal érdemes válaszolni neki, amelyeket ő is használ, például azt kell mondani, hogy „a pisilője”. Sokkal rosszabb, ha válasz nélkül hagyják a kérdéseit vagy ha elutasítják a gyereket.
A szülők helyesen járnak el, ha megtanítják a gyereket, hogy már kicsi korától kezdve kopogjon a szobaajtón, ha be akar menni hozzájuk. A szülőnek is hasonlóképpen kell viselkednie, vagyis jó, ha ő is mindig kopog a gyerekszoba ajtaján. Nehéz megőrizni a férfi-női kapcsolatot, ha nincs külön gyerekszoba. Ilyenkor a szülők úgy bújnak össze, hogy azt gondolják, a gyerek már biztosan alszik. A gyerek viszont gyakran felébred a „furcsa” hangokra, sóhajokra. Mindenképpen az lenne tehát az ideális, ha a gyerekek külön aludnának, nem pedig a szüleikkel együtt. Ha túlszexualizált légkörben nő fel a gyerek, akkor megmaradhat az infantilis szexualitás állapotában, vagyis egy lány például mindig csak csábítani fog, de sosem jut el a szerelmi beteljesülésig, illetve az is előfordulhat, hogy felnőtt korában teljesen elutasítja a szexualitást.

A legtöbb szülő nem tudja, hogy mennyit árt a gyermekének, ha együtt járnak nudista strandra, illetve otthon együtt fürdenek. Ártalmas lehet ez a kisgyermek szexuális fejlődésére nézve, másrészt a szülők párkapcsolatának sem tesz jót, ha a gyerek a saját szobája helyett a szülői ágyban alszik éjszakánként.
Arra kell törekedni már a gyerek születésétől kezdve, hogy a babának saját helye legyen, és lehetőség szerint saját szobája, ahol alszik. Időnként, betegség esetén vagy ha rosszat álmodik a gyerek, akkor a szülői ágyban töltheti az éjszakát, de ha hosszabb ideig velük alszik, az ártalmas lehet a kicsi számára, mert a helyzet miatt „túlszexualizálódhat” (különösen, ha még négyévesen is a szüleivel alszik), másrészt a szülőket ilyen esetben az eltávolodás veszélye fenyegeti.

Vissza


Címkék

afrodiziákum (3)ajándék (2)ajándék nőknek (1)ajánló (3)análszex (1)bankkártya (1)bilincs (1)boom boom (1)bugyi (1)bulvár (5)chilirose (2)család (1)csoportszex (1)diáklány (1)drog (1)durex (1)elnök (1)endorfin (1)erekció pumpa (1)erotika (1)erotikus fehérnemű (1)erotikus ruha (1)facebook (1)fehérnemű (4)felcsatolhato (1)feromonos parfüm (1)fájdalom (2)férfiaknak (5)g-pont (1)gold power (1)gumi (1)gumibaba (1)guminő (1)hitelkártya (1)homofób (1)homoszexuális (1)házasság (3)házipatika (1)hírek (8)intimitás (1)irodalom (1)jude law (1)karácsony (1)khiméra (3)kis hegedűs réka (1)kommunikáció (1)korai magömlés (1)koton (1)kutatás (3)kábítószer (1)kádár jános (1)kéz dildó (1)könyv (2)magyarország (1)maszturbátor (1)menstruáció (1)menszesz (1)meztelen (1)miley cyrus (1)modell (1)nemi élet (5)nemiség (3)nyalás (1)nyitvatartás (1)női ejakuláció (1)női orgazmus (1)nők (2)nőknek (2)nőnap (2)nővérke (2)obssesive (2)okostelefon (1)online sexshop (1)online szexshop (3)orgazmus (4)orálszex (4)palvin barbara (1)pillangó (1)pincérnő (1)plasztika (1)pleasure (1)pornó (1)potencia (2)potencianövelő (2)prosztata (1)prosztata izgató (1)pszichológus (1)párcsere (2)pároknak (2)pénisznövelés (1)péniszpumpa (1)rendőrnő (1)riport (1)robin baker (1)roxana (2)sebész (1)sperma (1)strapon (1)szerepjáték (1)szerető (1)szex (31)szex shop (3)szexbaba (1)szexcsengő (1)szexi fehérnemű (7)szexi jelmez (5)szexi ruci (1)szexshop (16)szexshop budapest (5)szexshop center (1)szexshop vásárlás (2)szextafolyam (1)szexualitás (1)szexuális segédeszköz (1)szexuális vonzalom (2)szexuálpszichológus (2)szexüzlet (2)szilikon (1)szocializmus (1)szvinger (1)tabu (1)takarítónő (1)tanga (1)tanárnő (1)teszt (1)távirányítós (1)vasárnap (1)viagra (1)vibrátor (22)vibrátor gyártás (1)vibrátor szex (1)vibrátor vásárlás (3)vibrátoros (2)videó (3)vágyfokozó (1)vákuumpumpa (1)vásárlás (1)webáruház (1)zimány linda (1)élvezés (1)énekesnő (1)étterem (1)óvszer (3)önkielégítés (4)

Archívum© 2017 - 4-Társ Kft. Minden jog fenntartva.
A Weboldalon található tartalom a 4-Társ Kft. szellemi tulajdonát képezi, mely előzetes írásbeli engedély nélkül máshol nem használható fel.
A honlapot fejleszti és üzemelteti a H3 Kft.

vibrátor - dildó - szexbaba - óvszer - potencianövelő - szexi jelmez - sikosító - erotikus ajándék


Elmúlt már 18 éves?
Igen Nem
A www.intimcentrum.com honlap erotikus tartalommal rendelkezik, megtekintése csak 18 éven felülek számára ajánlott!